Cyber security-företaget TrueSec väljer Cinode
Hem Nyheter Cyber security-företaget TrueSec väljer Cinode

Cyber security-företaget TrueSec väljer Cinode

Publicerat av: Redaktionen

Det framgångsrika cyber security-företaget TrueSec, med konsultuppdrag över hela världen, ansluter nu till Cinode.

Cyber security-företaget TrueSec väljer Cinode 2

Anders Oscarsson, General Manager TrueSec

I ett första steg för att koordinera och beläggningsplanera alla uppdrag. I ett andra steg rullas verktyget för kompetenshantering ut i hela organisationen.

”Vi har expanderat fort och behöver nu ersätta våra Excel-ark med ett planeringsstöd anpassat för vår konsultverksamhet. Vi letade efter enkla och snabba funktioner som är lättillgängliga för alla. Det och mycket mer hittade vi hos Cinode, säger Anders Oscarsson, General Manager TrueSec.

Cinode växer snabbt inom segmenten IT-, teknik- och managementkonsulting med användare i fler än 15 länder.

”Cinode hjälper konsultföretag nå sin fulla potential att sälja och leverera kunskap. Vi är stolta över vårt samarbete och möjligheten att kunna växa vidare inom fler områden tillsammans med TrueSec”, säger Anders Hagberg, CEO Cinode.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>