Hem Nyheter Cybercom får toppstatus hos Saab

Cybercom får toppstatus hos Saab

Publicerat av: Redaktionen

Cybercom har enligt ett pressmeddelande nyligen tecknat avtal med försvars- och säkerhetsföretaget Saab kring konsulttjänster inom produktutveckling. Cybercom blir i och med detta en preferred supplier till Saab.

– Det här är ett ramavtal som vi vunnit i hård konkurrens. Det handlar om att leverera väldigt hög teknisk expertis och vi ser avtalet som ett kvitto på vår starka position inom Connected Engineering, säger Niklas Flyborg, vd och koncernchef för Cybercom.

Cybercom har varit leverantör till Saab i över 15 år och är sedan tidigare utsedd till preferred supplier åt Saabs affärsområde Aeronautics i Linköping.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>