Hem Nyheter Cybersäker distansstyrning med nya operatörspanelen Harmony STM6 från Schneider Electric

Cybersäker distansstyrning med nya operatörspanelen Harmony STM6 från Schneider Electric

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras nya, lättmonterade och uppkopplade operatörspanelen Harmony STM6 från Schneider Electric.

Cybersäker distansstyrning med nya operatörspanelen Harmony STM6 från Schneider Electric 2

Cybersäker distansstyrning med nya operatörspanelen Harmony STM6 från Schneider Electric

Panelen monteras enkelt med ett 22 mm hål och ansluts till internet för säker uppkoppling och styrning på distans. När ledtider förkortas kan service och driftsäkerhet förbättras, vilket skapar nya möjligheter för maskinbyggare, systemintegratörer och andra med ansvar för styrning och drift av maskiner och system.

Glöm rektangulär håltagning och spara tid och pengar redan vid montaget. Den nya operatörspanelen från Schneider Electric som finns i storlekarna 4 och 7 tum, kräver bara ett enkelt 22 mm hål. Annars är den stora nyheten den cybersäkra gateway som blir kopplingen mellan maskinen och det användargränssnitt som skapar uppkoppling oavsett geografisk placering. Harmony STM6 är kompatibel med den nya generationens programvara EcoStruxureTM Operator Terminal Expert och den senaste grafiktekniken från Schneider Electric.

– Lanseringen av Harmony STM6 möjliggör remote assistance i praktiken där exempelvis maskinbyggaren verkligen kan supporta sina kunder i fält när som helst utan att själv vara på plats. Det är ett naturligt steg i utvecklingen mot industri 4.0, säger Josef Christoffersson, Product Manager på Schneider Electric.

Mer om Harmony STM6

Estetisk visualisering med hypermodern grafisk motor:

  • Skärmupplösning med 16 M färger
  • Modulärt kompakt koncept
  • Kompatibel med nya generationens programvara EcoStruxureTM Operator Terminal Expert, högkvalitativ grafik och snygg design

Enkelhet längs hela livscykeln:

  • Verktygsfri montering, hål med diameter 22 mm för installation
  • Enkelt underhåll, modulärt och reservdelar
  • Certifierad för global export
  • Elektronisk handbok via QR-kod för enkelt underhåll i fält

Dubbel IP-anslutning:

  • Ethernet x 2 -> Dual IP, end-to-end cybersecurity
  • Secure Connect Ready, cybersäker gateway till internet
  • EcoStruxureTM Operator Terminal Expert, senaste grafikmotorn från Schneider Electric

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>