Cybersäkerhetsbolaget Clavister utser Camilla Törnblom till ny marknadschef
Hem Leverantör Cybersäkerhetsbolaget Clavister utser Camilla Törnblom till ny marknadschef

Cybersäkerhetsbolaget Clavister utser Camilla Törnblom till ny marknadschef

Publicerat av: Redaktionen

Clavister, ett av Sveriges och Europas ledande bolag inom högpresterande cybersäkerhetslösningar har utsett Camilla Törnblom till marknadschef.

Camilla har tidigare haft ledande marknadsföringspositioner på bland andra FLIR systems, Intel och Cisco.

Camilla Törnblom har mer än 25 års erfarenhet av marknadsföring och kommer närmast från FLIR Systems där hon var Global Strategic Marketing Manager. I den rollen ökade Camilla bolagets marknadsandelar genom att driva, utveckla och leverera marknadsföringsstrategier. Dessförinnan var Törnblom på Intel, bland annat i nyckelrollen som chef för marknadsföring och kommunikation i Norden där Camilla var ansvarig för varumärkeshantering och direktinvesteringar på kärnmarknaderna. Törnblom har också erfarenhet av marknadsföring på Cisco.

Cybersäkerhetsbolaget Clavister utser Camilla Törnblom till ny marknadschef

Camilla Törnblom

– Jag är mycket glad över att börja på Clavister där jag kommer att kunna bidra med min erfarenhet från globala tech-bolag och min passion för marknadsföring. Clavister agerar på en internationell marknad med lösningar designade och utvecklade i Sverige.  Vi har ett unikt erbjudande och jag ser fram emot att få utveckla Clavisters marknadsföring i tider då cybersäkerhet är högaktuellt för både företag, myndigheter, kommuner och regioner, säger Camilla Törnblom.

Som ett steg i att skapa kundnära relationer och lösningar har Clavister skapat en kommersiell avdelning under ledning av Chief Commercial Officer, Przemek Sienkiewicz. Som en del av den strategin ansluter Törnblom som chef för det nya marknadsföringsteamet, där hon kommer att vara ansvarig för att genomföra Clavisters externa marknadsföring.

– Utnämningen av Camilla är en viktig milstolpe för att förbättra vår leveransförmåga. Med hennes erfarenhet av marknadsföring för globala varumärken kommer hon och hennes team vara avgörande för hur vi förmedlar vårt erbjudande om världsledande cybersäkerhetslösningar och det värde vi kan tillföra marknaden. Jag är stolt över att kunna välkomna Camilla till Clavister, säger Przemek Sienkiewicz, CCO Clavister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>