Cybersäkerhetsbolaget Truesec etablerar sig nu i Danmark
Hem Säkerhet Cybersäkerhetsbolaget Truesec etablerar sig nu i Danmark

Cybersäkerhetsbolaget Truesec etablerar sig nu i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

Truesec fortsätter att tillgängliggöra cybersäkerhetsexpertis på flera marknader.

För att förhindra fler dataintrång etablerar gruppen bolag i Danmark.

Det nya bolaget, Truesec A/S, leds av Morten von Seelen, som kliver in som vd i december 2021.

Cybersäkerhetsbolaget Truesec har de senaste åren vuxit i såväl storlek och erbjudande till marknaden. Uppbackad av sin nya finansiella partner, IK Partners, etablerar sig Truesec nu i Danmark tillsammans med ett danskt team av cybersäkerhetsexperter. Bolaget kommer att erbjuda ledande cyberexpertis i Danmark, med syfte att förhindra dataintrång och minimera skada när dataintrång sker.

Cybersäkerhetsbolaget Truesec etablerar sig nu i DanmarkDet danska teamet har tillgång till hela Truesecs cybersäkerhetsexpertis och tjänsteutbud. Etableringen på den danska marknaden innebär lokalt stöd till verksamheter och förstärker Truesecs närvaro utanför Sverige.

Cybersäkerhet är viktigt för verksamheter för att skydda digitala tillgångar, upprätthålla tillgänglighet av tjänster och säkerställa drift. Genom exempelvis hotanalyser, incidenthantering och aktiv IT-övervakning kan motståndskraften mot cyberkriminalitet öka.

Truesecs fokus är att vara relevant genom att erbjuda expertis och tjänster som förhindrar dataintrång och minimerar skadan när de uppstår. Det styr bolagets agerande och engagemang.

-Vi särskiljer oss på danska marknaden genom vår unika expertis som byggts från att ha hanterat de mest komplexa cyberattackerna i vårt samhälle. I Sverige är Truesec företagens förstahandsval när det kommer till cybersäkerhet. Det är vår vision att också bli förstahandsvalet för danska företag, säger Morten von Seelen, vd på Truesec A/S.

-Vi är glada över att nu ha lokal dansk cybersäkerhetsexpertis på plats. Vi kommer att fortsätta vår resa med målet att tillgängliggöra cybersäkerhetsexpertis och förhindra fler dataintrång på flera marknader, förklarar Anna Averud, vd på Truesec Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>