Cygate AB kan återigen stoltsera som Mitel Platinum Partner
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate AB kan återigen stoltsera som Mitel Platinum Partner

Cygate AB kan återigen stoltsera som Mitel Platinum Partner

Publicerat av: Redaktionen

Cygate AB har fått förnyat förtroende som Mitels Platinum Partner. Cygate har genomgått Mitel Partner Program review och är återigen första partner i Sverige som klarat kriterierna för den högsta nivån i Mitels partnerprogram. Som Mitel Platinum Partner uppfyller Cygate ett antal kriterier vad gäller volym, kompetens, service, försäljning och samarbete med Mitel och Mitels produkter.Cygate AB kan återigen stoltsera som Mitel Platinum Partner 2

Genom utnämningen som Mitel Platinum Partner garanteras Cygates kunder att få marknadens längsta erfarenhet och bästa kompetens till högsta kvalitet framförallt inom kommunikationslösningar, mobilitet, collaboration och contact center.

– Vi är självklart stolta över utnämningen och ser det som en kvalitetsstämpel. Det visar att vårt arbete med kompetensutveckling och kvalitet fungerar. Vi har således återigen fått bevis på att vi besitter den djupaste och bredaste kompetensen och är först ut med det på den svenska marknaden, säger Kjell Westerlund, Business Area Manager UC&C på Cygate AB. Våra affärspartners kan känna trygghet och vara försäkrade om att de i alla led får tillgång till marknadens bästa kompetens på området.

Som Mitel Platinum Partner har vi en fortsatt nära dialog med Mitel, med garanti för snabb och tillförlitlig tillgång till Mitels främsta kompetens. Det innebär också att Cygate och Mitel tillsammans kan sätta upp gemensamma mål för verksamheten som nysatsningar, försäljningsvolymer, lanseringar och kampanjer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>