Cygate årets Ciscopartner inom säkerhetsarkitektur
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate årets Ciscopartner inom säkerhetsarkitektur

Cygate årets Ciscopartner inom säkerhetsarkitektur

Publicerat av: Redaktionen

Cygate Sverige har tilldelats Ciscos utmärkelse ”Architectural Excellence Security Partner of the Year” för norra Europa. Utmärkelsen delades ut under Cisco Partner Summit 2016 i San Francisco.

Cisco Partner Summit Awards delas ut till framstående kanalpartners för att erkänna ledande affärsmetoder och tjäna som föredömen för branschen i sina respektive länder. Hänsyn tas till innovativa lösningar, framgångar genom en arkitekturledd strategi, strategiska resultatfokuserade affärsinitiativ och tillvaratagande av nya möjligheter och tillvägagångssätt. Ciscos motivering för utmärkelsen löd:Cygate årets Ciscopartner inom säkerhetsarkitektur

”2016 har Cygate tagit Cisco Security till en helt ny nivå. Förutom framgångar bland storföretag börjar Cygates hårda arbete med att leverera Cisco Security som tjänst också bära frukt. Med långt över 50 procents tillväxt på årsbasis är det en fröjd att få jobba med Cygate och vi ser fram emot större framgångar kommande år.”

– Det är en ära för Cisco att få arbeta med några av norra Europas bästa kanalpartners. Tillsammans förändrar vi IT-landskapet och gör det möjligt för kunderna att differentiera sina affärsstrategier, säger Niklas Andersson, VD Cisco AB. Jag vill gratulera Cygate som fick utmärkelsen Architectural Excellence Security Partner of the Year för sin enastående prestation som Cisco-kanalpartner.

– När allt mer av intelligensen, tjänsterna och hoten sitter i nätet snarare än i enskild hårdvara har Cygate med förstklassig kompetens och lösningar från Cisco mycket spännande möjligheter. Det finns en stark efterfrågan på säkra och kraftfulla distribuerade nät, och ju mer komplexiteten stiger, ju mera avancerade hoten blir, desto bättre trivs våra specialister i att lösa utmaningarna, säger Patrik Olsson, VD för Cygate.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>