Cygate årets nätverkspartner i norra Europa för Cisco
Hem EVENTEvent Bevakning Cygate årets nätverkspartner i norra Europa för Cisco

Cygate årets nätverkspartner i norra Europa för Cisco

Publicerat av: Redaktionen

cygateCygate Sverige har tilldelats Ciscos utmärkelse ”Architectural Excellence Partner of the Year: Enterprise Networks” för norra Europa. Utmärkelsen delades ut under Cisco Partner Summit 2016 som nyss ägde rum i San Diego. 

 Cisco Partner Summit Awards delas ut till framstående kanalpartners för att erkänna ledande affärsmetoder och tjäna som föredömen för branschen i sina respektive länder. Hänsyn tas till innovativa lösningar, framgångar genom en arkitekturledd strategi, strategiska resultatfokuserade affärsinitiativ och tillvaratagande av nya möjligheter och tillvägagångssätt. Ciscos motivering löd:

”Med exceptionellt stark tillväxt inom Enterprise Networks, mycket hög kompetens och en god förståelse för kundens behov har Cygate visat sin förmåga som ledaren inom Enterprise Networks. Cygate förstår verkligen innebörden av det intelligenta nätverket som plattform.”

– Kunderna väntar sig det bästa av Cisco, därför är vi glada att kunna arbeta med några av Nordeuropas bästa kanalpartners. Jag är glad att Cygate fått denna utmärkelse för sin fina prestation som en Cisco kanalpartner i vår norra region, sade Niklas Andersson, VD på Cisco AB.

– På Cygate är vi stolta över att under året ha kunnat öka försäljningen av trådlösa nätverk med närmare 50 procent genom ett starkt säljarbete, bland annat till idrottsarenor. Nät är Cygates kärna, där har vi en mycket djup kompetens och höga certifieringar och det gagnar oss allt mer för varje tjänst, funktion och system som läggs i molnet, säger Patrik Olsson, VD på Cygate.

Ciscos Partner Summit Awards premierar framstående partners inom specifika teknikområden och geografiska regioner. Vinnarna utses av en grupp bestående av Cisco Worldwide Partner Organization Executives och regionala chefer. Cygate är en systemintegratör inom Telia, nyligen certifierad som Cisco som certifierad Cloud Managed Services Partner (CMSP) och även i fjor mottagare av en europeisk Cisco-utmärkelse, ”Architechtural Excellence Datacenter Partner of the Year”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>