Cygate blir Cisco Powered-certifierad molnpartner

System- och molnintegratören Cygate erhåller Ciscos avancerade certifiering CMSP – Cisco Cloud and Managed Services Partner, för sina tjänster inom molndrift samt videomöten. Cygate blir därmed en av få som kan certifiera flera tjänster med kvalitetsstämpeln Cisco Powered. Certifieringen är resultatet av en utförlig valideringsprocess av såväl teknik som tjänster, processer och rutiner hos Cygate för de tjänster som bygger på Ciscos nät-, och serverarkitektur. Cygates plattformar blir som validerade Cisco Cloud-tjänster även tillgängliga via Ciscos säljkår.

– Få ting är så viktiga inom försäljningen av IT som tjänst som kvalitet och tillförlitlighet. Vi är därför glada över att efter ett gediget arbete få bli Cisco Powered-certifierad partner, säger Niclas Alvebratt, chef för Cygate Cloud.cygate cisco

De plattformar som fått certifieringen inom ramen för CMSP-programmet och därmed stämpeln Cisco Powered är Cygates Hosted VMware som tidigare utsetts till den bästa servern i molnet av Techworld, samt andra privata molndriftsalternativ och Cygates plattform för videomöte som tjänst.

– Cygate har excellerat i omfattningen av deras satsning på Cisco Powered, och även i de utmärkta resultat de fått hela utvärderingen igenom. Vi är glada att de och vi nu kan erbjuda deras molnplattformar med denna kvalitetsgaranti, säger Frida Rössel, Cloud Sales Specialist på Cisco Sverige.

Cisco Powered-certifieringen är ett led i Cygates omfattande satsning på att ihop med sin nät-, säkerhets- och molndriftskompetens erbjuda lokalproducerade IT-tjänster som möter alla behov av säkerhet, snabbhet och kundspecifika önskemål, såväl med outsourcade som hybridmoln.

Post Comment