Cygate blir toppartner hos Citrix för att möta kunder kring mobilitet
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate blir toppartner hos Citrix för att möta kunder kring mobilitet

Cygate blir toppartner hos Citrix för att möta kunder kring mobilitet

Publicerat av: Redaktionen

Cygate tar steget upp hos Citrix och placerar sig som leverantörens andra platinumpartner jämte Atea.

Klivet hänger rimligen delvis ihop med det nyligen annonserade tätare samarbetet med mellan Cygate och Telia, men överlag är det den ökande graden av mobilitet hos kunderna som har drivit integratören till Citrix partnertopp.

– Vi har varit guldpartner till Citrix i många år. I möten med våra kunder har vi under en längre tid upplevt ett allt större behov av mobila arbetssätt där användaren vill nå sitt skrivbord, applikationer eller företagsdata oberoende av var de befinner sig eller vilken enhet de använder, säger Urban Klinteby som är affärsområdesansvarig på Cygate med ansvar för mobila lösningar, i ett pressmeddelande.

– Dessutom finns ett starkt behov av att leverera detta med hög säkerhet. Därför har vi investerat kraftigt i kompetens inom detta område och tar nu steget fullt ut till Citrix platinumpartner. Efter att länge ha haft en mycket stark position inom Citrix-området framför allt i södra delen av Sverige växlar vi nu upp med lokal kompetens för hela landet.

Allt mer Citrix även i drift

Cygate har under den senaste månaden utbildat ytterligare 20 tekniker för att möta efterfrågan på marknaden och Urban Klinteby tror att området kommer att växa ytterligare.

– Vi har starkt fokus på virtualisering, nätverk, säkerhet och mobilitet. Citrix lösningar används också allt mer i våra drifttjänster, och mappar väl mot vår portfölj och vår expertis. Särskilt inom mobilitet ser vi att det händer mycket just nu, och där ser vi Citrix som en strategiskt viktig partner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>