Cygate bygger bo i Norrland
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate bygger bo i Norrland

Cygate bygger bo i Norrland

Publicerat av: Redaktionen

Telia-ägda integratören Cygate öppnar kontor i Luleå. Bakgrunden till etableringen är den växande efterfrågan på kunskapsintensiva IT-tjänster i Norrbotten, enligt ett pressmeddelande.

Cygate bygger bo i Norrland

Daniel Bergström blir chef för Cygates verksamheten. Han har lång erfarenhet från IT-branschen och har tidigare arbetat på företag som Koneo, Atea, EMC och Fujitsu. Rekrytering av flera medarbetare är i full gång och Daniel räknar med att ett tiotal kollegor ska?finnas på plats inom ett år.

– Det är roligt att vi kan etablera oss i Norrbotten just nu, när det lokala näringslivet utvecklas starkt samtidigt som regionen har blivit en magnet för verksamheter som kretsar kring IT. Här ligger Cygates erbjudande med specialistkunskap inom tele- och datakom, samt inte minst det glödheta datacenter-området helt rätt i såväl tid som plats, säger Bengt Lundgren, VD på Cygate.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>