Cygate förbättrar den digitala arbetsplatsen med ny teknik från Microsoft
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate förbättrar den digitala arbetsplatsen med ny teknik från Microsoft

Cygate förbättrar den digitala arbetsplatsen med ny teknik från Microsoft

Publicerat av: Redaktionen

Cygate har en lång tradition av att kunna leverera både traditionella videorumslösningar, digitala skärmar och arbeta med applikationer för både on-prem- (lokalt installerad mjukvara) och molnlösningar inom området Unified Communications.

Tack vare att Cygate dessutom har en lång erfarenhet av nätverk, säkerhet och Cygate förbättrar den digitala arbetsplatsen med ny teknik från Microsoft 2operatörstjänster tillsammans med Telia gör att kunden kan känna en stor trygghet i att ha Cygate som partner.

– Nu kan vi erbjuda våra kunder en ännu mer komplett helhetslösning för den digitala och mobila arbetsplatsen med riktigt vassa och innovativa skärmar till konferensrummen. Surface Hub passar utmärkt i vår satsning för att våra kunder ska kunna kommunicera och samarbeta på ett ännu enklare, effektivare och innovativt sätt, säger Lars Kyhlstedt, Business Area Director.

Skype for Business har blivit marknadens vanligaste verktyg för digital samverkan, med chatt, tal, video och skärmdelning. Hittills har detta varit möjligt främst via PC och andra personliga enheter, men nu kommer Microsoft med flera intressanta lösningar för moderna konferensrum med interaktiva collaborations- och videomöten.

Surface Hub är byggd för moderna arbetsplatser där höga krav på teamwork, innovation och produktiva möten är ett måste. Om användarna inte är på plats, kan de enkelt ansluta sig via Skype for Business. Med avtalet får Cygate möjlighet att hjälpa kunder med hela sviten av Office365 och Skype for Business. Cygate och Microsoft går in i ett samarbete kring försäljningen av Surface Hub i Sverige med gemensamma mål och aktiviteter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>