Cygate fördjupar Microsoft-samarbete i molnet
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate fördjupar Microsoft-samarbete i molnet

Cygate fördjupar Microsoft-samarbete i molnet

Publicerat av: Redaktionen

cygate-ms-puffCygate stärker banden med Microsoft och inte minst sin position som leverantör av molnplattformar, när de blir en Cloud OS Network partner hos leverantören.  Avtalet innebär att Cygates molntjänst validerats av Microsoft för att kunna ge kunderna de Microsoft-baserade molntjänster som passar dem – hos kund, hos Cygate eller direkt ifrån Microsofts moln.

– Vi fortsätter att satsa på anpassade molntjänster på standardiserade plattformar, där företag utan inlåsning kan välja de mjuk- och hårdvarulösningar, placeringar, och avtal som passar dem absolut bäst för olika syften. Microsofts molnplattform ger här kunderna en oöverträffad valfrihet i plattformstjänster och kapacitet, säger Niclas Alvebratt, chef för Cygates affärsenhet Cloud.

Statusen som Cloud OS Network partner innehas i Sverige även av Atea, CGI, Telecomputing, Tieto och Qbranch.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>