Cygate lanserar Cloud Application Platform med Ericsson
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate lanserar Cloud Application Platform med Ericsson

Cygate lanserar Cloud Application Platform med Ericsson

Publicerat av: Redaktionen

System- och molnintegratören Cygate lanserar idag plattformstjänsten Cloud Application Platform. Tjänsten stöder Docker containers och möjliggör en snabbare och säkrare utveckling och hantering av mjukvara än tidigare. Detta genom omfattande nya möjligheter att med policyramverk automatiskt säkra koden. Tjänsten är den första utanför USA som bygger på Ericsson Apcera Platform.

För att förbli konkurrenskraftiga måste allt fler utvecklare idag producera allt mer kod, Cygate_Niclas_Alvebratt_sittande_mindre_20130613som ofta skall fungera i många sammanhang och miljöer. Därför lanserar Cygate idag plattformstjänsten Cloud Application Platform. Tjänsten stödjer olika arbetslaster inklusive Docker containers och är optimerad för att ge utvecklarna en större tillgång till resurserna (DevOps). Här kan utvecklare ta fram paket i en mängd olika typer av kod och snabbt skala dem eller flytta dem mellan miljöer.

Utvecklarna ges frihet inom en plattform som ger de mest omfattande möjligheterna till policy-styrning av t.ex. resurser, access, versioner, säkerhet etc idag. Detta är helt nödvändigt för att garantera att mjukvarupaketen fungerar på ett säkert sätt i företaget. Resultatet blir en säkrare, snabbare och tillförlitligare utveckling, driftsättning och livscykelhantering av kod i molnet. Plattformen är kompatibel med Openstack, VMware och kan även implementeras ovanpå de större publika molnen. Tjänsten kommer att driftas på Cygates prisbelönta Hosted VMware-plattform.

– Med policystyrda plattformstjänster vill vi låta våra kunder maximera molnets potential för att snabbt och säkert utveckla, driftssätta och hantera kod i olika miljöer. Med Cloud Application Platform med stöd av Ericsson kan vi erbjuda säker och smidig hantering av Docker arbetspaket och användning av microservices, säger Niclas Alvebratt, chef för Cloud inom Cygate, en del av Telia.

– Molnet utvecklas till en avgörande disruptiv kraft på marknaden vilket ger nya möjligheter. Vi ser policy-styrd PaaS som en nyckelfaktor för att lyckas med molnet då den erbjuder snabbhet, säkerhet och regelefterlevnad. Vi kommer att jobba aktivt ihop med Cygate för att utvidga molnerbjudandet med de bästa tjänsterna till de företag som vill utveckla, innovera och nå marknaden snabbare, säger Charlotta Sund, Head of Ericsson, Region Northern Europe and Central Asia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>