Cygate växer i norr med ny region kring Sundsvall
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate växer i norr med ny region kring Sundsvall

Cygate växer i norr med ny region kring Sundsvall

Publicerat av: Redaktionen
Kåre Nordström, Cygate Sundsvall

Kåre Nordström, Cygate Sundsvall.

Cygate bildar en ny region i Norrland med bas i Sundsvall, meddelar integratören i ett pressmeddelande.

Den nyrekryterade regionchefen heter Kåre Nordström och har tidigare jobbat hos bland andra Dotcom och Telenor. Under året ska han rekrytera ett tiotal medarbetare och kommenterar sitt nya jobb så här:

– Jag lockades av passionen som Cygate visar för både teknik, affärer och människor. Det känns oerhört stimulerande att komma till ett företag som står på tå och brinner för att lösa kundernas behov både kostnadseffektivt och med världsklasslösningar.

– Som ”hemvändare” gillar jag också företag som ser Norrland som en tillväxtmarknad.

Kåre Nordström ser enligt pressmeddelandet  goda möjligheter för Cygate att växa inom regionens näringsliv, där Norrland har en stark utveckling inom industri och gruvnäring.

Nyckeln till att attrahera rätt medarbetare stavas enligt uppgift kompetensutveckling.

– Vi ska vara en riktigt attraktiv arbetsplats, med en tydlig profil där kompetensutveckling och certifieringar är centralt både för medarbetaren och för vårt erbjudande. Det är sådant som gör oss ”top of mind” bland kvalificerade medarbetare, säger Kåre Nordström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>