Cytric by Amadeus förnyar med AppZen för att leverera AI-drivna kostnadsrevisioner
Hem Teknik Cytric by Amadeus förnyar nu med AppZen för att leverera AI-drivna kostnadsrevisioner

Cytric by Amadeus förnyar nu med AppZen för att leverera AI-drivna kostnadsrevisioner

Publicerat av: Redaktionen

AppZens AI-drivna granskning av utgifter kommer att integreras med Cytric Expense, vilket ger nya effektivitetsvinster för företag och affärsresebyråer.

Vanligtvis granskar företagen endast upp till 10 % av sina anställdas utgifter, eftersom det tar många arbetstimmar att granska utgifter.

Med detta i åtanke blir värdet av en AI-driven plattform som möjliggör 100 % automatisering av utgifter snabbt tydligt.

Amadeus har samarbetat med AppZen för att erbjuda Cytric Expense-kunder en sömlös erfarenhet av utgiftsrevision. Denna unika mervärdesfunktion i Cytric kommer att effektivisera utgiftsgranskningsprocessen i realtid och minimera förlorade utgifter, bristande efterlevnad och potentiella riskfaktorer i utgiftsrapporterings- och ersättningsprocessen.

AppZens patenterade specialbyggda AI-plattform för finanser kommer att integreras med Cytric Expense – Amadeus befintliga system för automatisering av utlägg som används av företag och affärsresebyråer över hela världen – för att skapa en unik och först på marknaden heltäckande ”Smart Audit”-lösning.

Cytric by Amadeus förnyar med AppZen för att leverera AI-drivna kostnadsrevisionerDet kan ta upp till 12 timmar för 100 utgifter att granskas av till och med den mest kompetenta mänskliga revisorn, men tack vare AI-tekniken kan denna tid med Smart Audit minskas till 19 sekunder. Smart Audit kommer att frigöra tid för finanspersonalen så att de kan fokusera sina ansträngningar på mer strategiska områden.

Smart Audit granskar 100 % av utgifterna i realtid, vilket innebär att systemet kan identifiera missbruk och/eller upptäcka risker före återbetalning, varefter det är svårt att återvinna pengarna.

”Vår AI-drivna revisionsplattform gör det möjligt för företag att granska varje enskild utgift”, säger Anant Kale, VD och medgrundare av AppZen. ”100 % av dina utgiftsrapporter granskas, inklusive varje rad på kvittot, och godkänns sedan automatiskt före betalning.  Den här lösningen kommer att belysa upptäckta problem, vilket sparar tid, resurser och pengar för ett företag. Det är en win-win på alla punkter.”

Smart Audit förväntas förenkla samt optimera inköps- och ekonomiteamens funktioner med tanke på automatiseringen och användarvänligheten med revisioner samma dag. Genom att stödja arbete från var som helst kommer det att hjälpa till att övervinna utmaningarna med utspridda arbetsstyrkor som orsakas av pandemin, samtidigt som det förbättrar genomförandet av affärsprocesser.

”Vår vision är att ge företag verktyg för att säkerställa den bästa upplevelsen för sina anställda, samtidigt som vi ökar deras effektivitet och tillfredsställelse genom att få ut det mesta av deras dagliga kostnadsverktyg.  Det bästa med AppZen är hur enkelt det är att integrera det i Cytric Expense.  Vi är glada över att samarbeta med experterna inom AI-kostnadsrevision och ser fram emot att lansera den här inhemska lösningen på marknaden”, tillägger Lydie Charpin, Vice President, Customer Solutions, Amadeus Cytric Solutions.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>