Hem Produkt Nyheter D-Link lanserar ett nytt Wi-Fi EasyMesh system

D-Link lanserar ett nytt Wi-Fi EasyMesh system

Publicerat av: Redaktionen

 D-Link, en global ledare inom smarta hem och nätverks produkter, lanserar nu sitt senaste tillskott till ”Covr Whole Home Mesh Wi-Fi” familjen med en AC1200 ”Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi System” – COVR-1102 .

D-Link lanserar ett nytt Wi-Fi EasyMesh system 2

AC1200 Dual Band Whole Home Mesh Wi-Fi System (COVR-1102)

Detta är D-Links första Wi-Fi certifierade EasyMesh™ produkt. En produkt som automatiskt kommer att ge den bästa Wi-Fi signalen oavsett var i hemmet du befinner dig. Detta medför även en enkelhet i att bygga ut systemet med ytterligare en EasyMesh™-certifierad enhet om en större yta behöver täckas. COVR-1102 har även stöd för den senaste säkerhets standarden WPA3. Detta ger en ökad säkerhet inom de trådlösa nätverken.

COVR-1102 är framtagen för de ökade behoven, för ett modernt hem med fler uppkopplade enheter. Systemet innehåller två COVR enheter som tillsammans skapar en trådlös täckning med upp till 325kvm och kan hantera ett stort antal uppkopplade enheter samtidigt. Två bands Wi-Fi AC med en trådlös kapacitet, upp till 1200Mbit/s per COVR enhet medför att användarna utan problem kan ringa video samtal, titta på flertalet online enheter i HD kvalité samtidigt och spela onlinespel utan avbrott oavsett var du befinner dig i hemmet.

COVR-1102 stödjer även ”Multiple-user MIMO (MU-MIMO)” standarden vilket medför att systemet kan både sända och ta emot data / kommunikation från flertalet användare vilket ger upplevelse att det trådlösa nätverket är snabbare och mer effektivt. För att säkerställa att användaren alltid har den bästa signalen finns funktionen ”Smart Roaming”. Denna funktion kontrollerar hela tiden var användaren är och kopplar användaren automatiskt, utan avbrott, till den bästa sändaren.

COVR-1102 har också stöd för att kunna röststyras via Amazon Alexa eller Google Assistant. Enheten är enkelt att installera via en kostnadsfri app, D-Link Wi-Fi. Appen finns tillgänglig för både Android eller iOS kompatibla enheter.

Inom kort kommer detta AC1200 ”Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi” system även finnas tillgängligt som ett 3-pack (COVR-1103), vilket kommer ge en trådlöst Wi-Fi täckning på upp till 464kvm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>