D-Link och Clavister ökar säkerheten med nytt gemensamt produkterbjudande
Hem Leverantör D-Link och Clavister ökar säkerheten med nytt gemensamt produkterbjudande

D-Link och Clavister ökar säkerheten med nytt gemensamt produkterbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Clavister och D-Link, världsledande inom trådlösa nätverk för hem- och SMB-marknaden, har idag ingått ett långsiktigt avtal.

D-Link och Clavister ökar säkerheten med nytt gemensamt produkterbjudande

Jim Carlsson, VD på Clavister

I syfte att vinna betydande andelar av marknaden för nätverkssäkerhet, har D-Link lanserat en ny brandvägg, DFL-870 avsedd för SMB*) och företagskunder.

DFL-870 är den första produkten i en planerad serie av högpresterande säkerhetsprodukter. För denna nya produktlinje har D-Link valt Clavister att leverera ett komplett utbud av säkerhetsmjukvara.  Som en del av detta avtal kommer Clavister även att leverera avancerade tekniska tjänster och underhåll. 

D-Link är en av marknadsledarna inom flera produktområden inom kommunikations-lösningar, inklusive trådlöst nätverk, switchar och IP-kameror. På tillväxtmarknader som Indien, har D-Link en tydlig marknadsledande position med över 30% av den trådlösa nätverksmarknaden. Clavister förväntar sig att överenskommelsen skall generera intäkter under Q4 2016. Med tanke på D-links marknadsposition och starka ambitioner med den nya produktlinjen, räknar Clavister med att intäkterna från D-Link växer till flera miljoner dollar under de kommande tre till fem åren, med åtföljande mycket höga marginaler. 

Jim Carlsson, VD på Clavister kommenterade: ”Detta avtal med D-Link gör det möjligt för oss att kombinera våra företags respektive styrkor för att leverera säkerhetslösningar till ett för kunderna konkurrenskraftigt pris, särskilt på tillväxtmarknader där D-Link har en stark närvaro. Vi ser fram emot ett nära samarbete med D-Link där vi förser marknaden med dessa nya produkter. ” 

ML Jean, D-Link’s head of Enterprise Switches på D-Link säger: ”Den nya, D-Link Unified Threat Management (UTM) brandväggslösningen, är en ”best-in-class” säkerhetslösning som sammanför år av forskning och utveckling i en enda robust ”end to end”-lösning för företag. Genom detta partnerskap, räknar vi med att öka säkerheten och tryggheten för företag runt om i världen. När Clavisters kraftfulla programvara kombineras med D-Links  30-åriga globala närvaro, omfattande distributionskanaler och starka SMB*)- och företags –relationer, borgar detta för ett starkt genomslag i nätverkssäkerhetsbranschen.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>