Daniel Björke ska utveckla leveransen hos Conscia Netsafe
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Daniel Björke ska utveckla leveransen hos Conscia Netsafe

Daniel Björke ska utveckla leveransen hos Conscia Netsafe

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges ledande Ciscopartner Conscia Netsafe rekryterar Daniel Björke som ny Service Manager.

Daniel Björke ska utveckla leveransen hos Conscia Netsafe 2Företaget befinner sig i en kraftig tillväxtfas, och Björke får utveckla processerna kring att ytterligare kvalitetssäkra leveransen av nätverk, datacenter och IT-säkerhet till ett antal av Sveriges största företag. Daniel Björke har tjugo års kvalificerad erfarenhet från IT-branschen med sig bl.a. sju år som ansvarig för Cisco på distributören Ingram Micro.

Systemintegratören Conscia Netsafes Cisco-affär växte 2017 närmare 400 procent, med leveranser till bl.a. Schibsted, Stadium och Skistar.

Conscia Netsafe har den högsta certifieringsgraden på Cisco i Sverige och satsar på kvalitet, varför kvalitetssäkringen av processerna i bolaget har hög prioritet.

– Jag har haft ansvaret för Conscia Netsafe under tidigare verksamhet och känner såväl människorna som företaget väl. Kvalitet är oerhört viktigt för mig, och för mig är det vad Conscia Netsafe står för, ett bolag där en certifiering är en filosofi, inte bara en titel. Ett erfaret team av experter som växer snabbt – en spännande miljö att utveckla kunder och processer i, säger Daniel Björke, Service Manager på Conscia Netsafe.

– Conscia Netsafe kommer ur konsultvärlden, för oss är det viktigast att skapa de bästa lösningarna för kund, inte att sälja och kunderna vet det. Därför är vi extra glada att kunna rekrytera en erfaren stjärna som Daniel Björke. Här kommer han som ingen annanstans att kunna göra avtryck och skapa kundnytta, säger Conscia Netsafes VD Bengt Lundgren.

Daniel Björke har under snart tjugo år ägnat sig åt att på bästa sätt utrusta ledande svenska verksamheter med IT-produkter. Björke har bland annat arbetat fem år som produktsäljare och produktchef på Techdata och senast tolv år som affärsområdeschef, senare Cisco- respektive Dell-ansvarig på Ingram Micro.

Som Service Manager kommer Daniel Björke att gå igenom och utveckla processer för Onboarding, Success och Lifecycle management av kunder – samt även att hjälpa och utveckla enskilda Enterprise-kundkonton.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>