Hem Nyheter Danska Daxiomatic ansluter till Fellowmindfamiljen

Danska Daxiomatic ansluter till Fellowmindfamiljen

Publicerat av: Redaktionen

Daxiomatic som är en av Danmarks ledande Microsoft Dynamics 365-partners ansluter till Fellowmind.

Danska Daxiomatic ansluter till Fellowmindfamiljen 2

Emiel Putman, VD för Fellowmind

Därmed stärker Fellowmind sitt utbud för att matcha kundernas höga krav på finans- och verksamhetsprocesser på den danska marknaden.

Daxiomatic kompletterar Fellowminds breda portfölj med ytterligare tjänster som Modern Workplace, Customer Engagement och molntransformation.

Teamet på Daxiomatic kommer att arbeta sida vid sida med ProActive, Fellowminds andra enhet i Danmark. Med de två företagens förenade kompetens kan Fellowmind nu erbjuda ett integrerat förhållningssätt i kundernas digitala transformationsresa.

”Det här steget ger ett unikt tillfälle att säkra företagets framtid och ta våra kunder till nästa nivå.” förklarar Jesper Refning, VD för Daxiomatic.

”Med vår kvalitetsmedvetenhet och strävan efter att göra alla våra kunder nöjda är vi övertygade om att vi kan bli ett betydande bidrag för en koncern som förändrar branschen genom att sätta mänskliga relationer i centrum. Likheterna i företagskulturen och Fellowmindvisionen om att skapa meningsfulla förbindelser övertygade oss om att bli en del av Fellowmindfamiljen. Jag är väldigt stolt över vad vi har skapat tillsammans och jag ser fram emot våra nästa steg med hela Fellowmind.”

Emiel Putman, VD för Fellowmind: ”Med tillskottet av Daxiomatics finans- och verksamhetsfunktioner till vår tjänsteportfölj kan vi nu erbjuda ett helhetserbjudande för att stödja våra danska kunder i deras digitala transformationsresa. Vi har imponerats av teamets prestationer, i synnerhet deras målsättning och unika organisationsstruktur. Vi är övertygade om att likheterna vi delar med att ha människor nära hjärtat kommer att forma en lång framtid tillsammans. ”

Max Sejbaek, Regional Director Danmark på Fellowmind: ”Som grundare av ProActive har jag redan upplevt fördelarna med att vara en del av en större plattform och kunna bygga bättre lösningar med hjälp av en bred bas av specialister. Daxiomatic kommer passa perfekt när det gäller vårt delade medarbetarcentrerade synsätt, våra värderingar och vår höga standard och jag ser verkligen fram emot att börja arbeta tillsammans på lokal nivå. ”

Sedan förvärvet har Fellowmind 1 600 anställda i mer än 35 kontor i sex europeiska länder. Av dem arbetar nu 335 Fellows i fem danska städer. Förvärvet är en del av Fellowminds tillväxtstrategi i samarbete med FSN Capital V  för att bli europeisk ledare inom Microsoft Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics och Modern Workplace landscape.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>