Därför medverkar HP på Dustin Expo
Hem Nyheter Därför medverkar HP på Dustin Expo

Därför medverkar HP på Dustin Expo

Publicerat av: Redaktionen
Dustin Expo 2013

Dustin Expo 2013 arrangerades i Globens Annex. I år är det dags att inta Globen.

HP ser fram emot att öppna montern på Nordens största it-mässa, Dustin Expo den 27 mars. Partneransvariga Ulrika Bergman förklarar varför den är viktig för dem och vad besökarna kan förvänta sig från HP.

I år kommer Sveriges största slutkundsmässa i it-branschen, Dustin Expo, att bli större än någonsin. Från att tidigare har huserat i Globens Annexet flyttar man nu in i själva Globen.

Det har främst att göra med att Dustin firar 30 år i år, men beror också på att mässan har vuxit ur Annexet. HP är en av de leverantörer som funnits med varje år sedan starten., Ulrika Bergman, som är partneransvarig för Dustin, ser särskilt fram emot årets upplaga.

Ulrika Bergman, HP
Varför har ni varit med under alla år på Dustin Expo?
– För att det är ett av de få tillfällen då vi kan visa hela vår bredd av produkter för våra kunder. Dustin Expo är Nordens största IT-mässa som i år blir ännu större och flyttar in i Globen, säger hon.

Dessutom, tillägger hon, är Dustin väldigt duktiga på att få sina kunder att komma till mässan. Och det är knappast någon överdrift. Förra året drog mässan 10 000 besökare under tre dagar och i år lär det bli ännu fler.

Utöver möjligheten att visa upp delar av sitt breda sortiment pekar Ulrika Bergman på ytterligare en värdefull aspekt av att delta på mässan.

– Vi får ju en möjlighet att tillsammans med Dustin träffa våra gemensamma kunder. Utöver våra produktchefer kommer även många säljare att vara där och träffa sina kunder.

Vad kommer ni att visa på mässan?
– Eftersom detta är en viktig mässa för oss och vi vill visa upp hela HP:s produktportfölj, så kommer vi att visa de senaste nyheterna inom server, storage, nätverk, datorer och skrivare.

HP Zbook

Är HP Zbook världens smidigaste arbetsstation? Förmodligen. Se den på Dustin Expo.

– För att ge några exempel av vårt utbud på mässan så kommer vi att visa HP ZBook – världens första Ultrabook Workstation samt världens snabbaste bordsskrivare OfficeJet Pro X.

Men det är givetvis bara ett axplock, understryker hon. Totalt kommer de att visa ett 50-tal produkter och tillbehör till dessa i sin monter. Den stora utmaningen är knappast att hitta produkter i sortimentet utan snarare att få plats med allt de vill visa upp för kunderna.

Under mässans två första dagar, torsdag och fredag, är mässan öppen för Dustins företagskunder medan lördagen är vikt för konsumenter. Detta kommer också att avspegla sig i vad HP fokuserar på under de olika dagarna.

– På torsdag-fredag har vi fokus på företagssortimentet men med inslag av konsumentprodukter. På lördagen tar vi bort alla företagsinriktade produkter ur montern och fokuserar helt på våra konsumentprodukter. Det blir surfplattor, Chromebooks, Slate21 – ja, det finns hur mycket som helst att se!

Och det lär finnas en hel del som du inte sett tidigare. Räkna med flera, spännande nyheter från HP, lovar Ulrika.

Hur tror du att flytten in i Globen kommer att påverka eventet ur ert perspektiv?

– Det kommer så klart att kännas större och luftigare. Vi har också försökt att nyttja Globens möjligheter när vi byggt vår monter.

I montern på drygt 80 kvadratmeter kommer besökarna också kunna ta del av miniseminarier – kärnfulla dragningar på mellan fem och tio minuter – från HP.

Not. HP är en av IT-Kanalens partner

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>