Datasäkerhetsföretaget Sophos får Gartner-utmärkelse

– Liksom Gartner ser vi att framtiden ligger i att erbjuda just heltäckande säkerhetslösningar, kommenterar Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum.

Datasäkerhetsföretaget Sophos får Gartner-utmärkelse 1Datasäkerhetsföretaget Sophos beskrivs för andra året i följd som en ledande aktör i Gartners rapport ”Market Guide for Information-Centric and Mobile Protection”. Av de 21 medverkande företagen lyfter Gartner fram Sophos som ett av de företag som erbjuder det mest heltäckande dataskyddet. Rapporten analyserar åtta olika metoder att skydda information, från enskilda enheter till filer.

– Vi är förstås stolta över att ännu en gång placera oss som ledare i en omfattande rapport av det här slaget. Gartner pekar på hur viktigt det är att ha ett heltäckande skydd och inte bara enskilda lösningar som inte kommunicerar med varandra. Sophos synkroniserade säkerhetslösningar ser till helheten och ger både ett användarvänligt och tekniskt avancerat skydd. Liksom Gartner ser vi att framtiden ligger i att erbjuda just heltäckande säkerhetslösningar, kommenterar Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum.