Dataskydd från Commvault finns nu på AWS Marketplace
Hem EVENT Dataskydd från Commvault finns nu på AWS

Dataskydd från Commvault finns nu på AWS

Publicerat av: Redaktionen

Commvault Backup & Recovery och kompletterande tjänster lanseras nu i onlinebutiken AWS Marketplace, där det är lätt att hitta, testa, köpa och distribuera programvara som körs på AWS.

Commvault fortsätter att förnya sig för att leverera branschledande teknik och hjälpa kunderna driva digital transformation med lösningar som skyddar data överallt, oavsett om det ligger i molnet, finns lagrat internt eller i en hybridmodell.

På användarkonferensen Commvault Connections21 medverkar Stephen Orban, chef för AWS Marketplace & Control Services och berättar i sin keynote-presentation mer om de nya möjligheterna som öppnas för AWS kunder genom Commvault.

Commvaults branschledande programvara för backup och återställning blir nu tillgänglig via AWS Marketplace, jämte tillval som Commvault Disaster Recovery och Commvault Professional Services. Det erbjuder enkelt, skalbart och pålitligt skydd för verksamhetens data skydd, liksom möjlighet till snabb återställning av alla slags applikationer.

Dataskydd från Commvault finns nu på AWS Marketplace

Anders Stinger, Country Manager Nordic på Commvault

Commvault och AWS har redan många gemensamma kunder. Genom AWS Marketplace får de ytterligare flexibilitet och valmöjligheter för att effektivt hantera värdefullt data både i molnet och lokalt, skydda sig mot cyberhot som ransomware och ta hjälp av intelligent automation för ökad effektivitet och lägre kostnader.

–Att vårt erbjudande blir tillgängligt genom AWS Marketplace betyder att AWS-kunder kan få backup och dataskydd från Commvault med inbyggt stöd för AWS tjänster. Det blir nu ännu enklare för dem att skydda och återställa data till och från molnet, säger Anders Stinger, Country Manager Nordic på Commvault.

– När en organisation vill gå vidare med sin digitala transformation och molnresa är det viktigt att så tidigt som möjligt säkerställa skalbarhet och säkerhet. Vi är glada att Commvault Backup & Recovery kommer till AWS Marketplace och ser fram emot att våra kunder kan dra nytta av Commvaults lösningar för dataskydd, säger Stephen Orban, General Manager, AWS Marketplace och Control Tower Services på AWS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>