Datto köps upp av Kaseya för 6,2 miljarder dollar
Hem Säkerhet Datto köps upp av Kaseya för 6,2 miljarder dollar

Datto köps upp av Kaseya för 6,2 miljarder dollar

Publicerat av: Redaktionen

Med finansiering från Insight Partners.

 Kaseya, en ledande leverantör av IT-hanterings- och säkerhetsprogramvara för IT-tjänsteleverantörer (MSP:er), och Datto, en ledande leverantör av molnbaserad mjukvara och säkerhetslösningar specialbyggda för MSP:er, har ingått ett definitivt avtal där Kaseya förvärvar Datto.

Transaktionen kommer att finansieras av ett aktiekonsortium som leds av Insight Partners, med betydande investeringar från TPG och Temasek, och från investerare, inklusive Sixth Street.

Datto köps upp av Kaseya för 6,2 miljarder dollarEnligt villkoren i avtalet kommer Dattos aktieägare att få 35,50 USD per aktie i en transaktion som värderar Datto till cirka 6,2 miljarder USD. Erbjudandet innebär en premie på 52 procent på Dattos opåverkade aktiekurs på 23,37 USD den 16 mars 2022. Denna affär innebär också en premie på 48 procent på den opåverkade 30-dagars volymviktade genomsnittskursen för Dattos aktie för perioden som slutar 16 mars, 2022.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>