Hem Nyheter Datto tillsätter ny chef i Europa

Datto tillsätter ny chef i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Datto, Inc., som specialiserar sig på molnbaserad mjukvara inom bland annat cybersäkerhet och backup skräddarsytt för leverantörer av IT-funktionstjänster, fortsätter sin europeiska expansion.

Datto tillsätter ny chef i Europa 3Datto har tillsatt James Vyvyan som Vice President of Sales EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika), där han kommer att ansvara för att utveckla Dattos verksamhet och organisation. James Vyvyan började sin karriär i det brittiska försvaret, där han blev kapten innan han bytte till den privata sektorn för att arbeta inom IT-säkerhet. Han kommer närmast från en 13 år lång karriär på det brittiska IT-säkerhetsföretaget Sophos, där han arbetade i flera ledande befattningar i olika team, och som Senior Vice President för hela säljorganisationen i EMEA.

James Vyvyan kommer bland annat att arbeta med drygt 30 anställda på Dattos nordiska kontor, som leds av den nordiska säljchefen Scott Gower.

– Efter Dattos notering på New York-börsen i oktober 2020 har vi ökat vårt fokus på affärsutveckling och tillväxt, och det är väldigt spännande att arbeta i den europeiska Datto-verksamheten, säger Scott Gower. Vi arbetar med en relativt ny affärsmodell för europeiska IT-tjänsteleverantörer, så att de kan byta sina IT-tjänster från en break-and-fix-modell till prenumerationsbaserade IT-tjänster. Detta kräver engagerade säljchefer, och jag ser därför fram emot att arbeta med James i den vidare utvecklingen av Datto i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>