De vann HPs Guldmyror
Hem Reportage De vann HPs Guldmyror

De vann HPs Guldmyror

Publicerat av: Redaktionen

Dustin tog hem den största HP-myran av dem alla under galan igår kväll på Münchenbryggeriet i Stockholm: Årets partner. Totalt fick 8 partner dela på de tio myrorna.

 

Atea-personal-systemsAtea – Personal Systems 2014

Motivering: Årets vinnare visar vad som händer när man toppar en ovanligt flexibel affärsmodell med en välutvecklad samarbetsförmåga. När volymerna ökar blir det här gängat bara mer framåtlutande, mer proaktiva och mer lösningsorienterade.

Ett strålande exempel på partnersamarbete!

Caperio – Services 2014Caperio

Motivering: Med en imponerande tjänsteportal och metodisk kundbearbetning har årets vinnare skapat enastående tillväxt inom i stort sätt hela tjänste-paletten.

Med stort engagemang och grym professionalitet har de satt både sin tjänsteorganisation och kapacitetstjänst på plats.

Office IT-PartnerOffice IT-partner – Ink In The Office 2014

Motivering: En del innovation och två delar kundrelation, så kan man beskriva den här framgångssagan. Med lokal närvaro och dedikerade säljresurser har årets vinnare gjort Ink in the office till ett vinnande koncept.

Det skriver Myran under på – i bläck!

4.Converged-InfrastructureAtea – Converged Infrastructure 2014

Motivering: Årets vinnare är ett levande bevis på hur viktigt det är att tänka långsiktigt. Med hög certifiering inom samtliga områden är de en respekterad och trovärdig partner, både till HP och till kunderna.

En vinnare, både i marknadens och Guldmyrans ögon.

liten-5.Service-ProviderITS Nordic – Service Provider 2014

Motivering: Årets vinna re är kreativ, proaktiv och tänker alltid lite annorlunda. Resultatet är unika kunderbjudanden som skapar både intresse och affärer.

En partner med ambitionen att alltid ligga steget före.

DustinDustin – Print Solutions 2014

Motivering: Hur går man från att sälja skrivare till att sälja print-lösningar? Årets vinnare krokade arm med HP och resultatet lät inte vänta på sig.

Med gedigen affärsplanering och effektiv marknadsföring har man dragit på sig ledartröjan.

infront-7.GrowthInfront IT-partner – Growth 2014

Motivering: Konkurrensen var tuff. Men när nyårsklockorna ringde och vi nyfiket satte oss för att gå igenom excel-arket såg vi en tydlig vinnare.

Med hög energi, stor kreativitet och fokus på kundernas behov och utmaningar har årets vinnare lyckats växa som ingen annan.

atea-8.Client-SolutionsAtea – Client Solutions 2014

Motivering: Hög specialistkompetens kombinerat med lokal närvaro har visat sig vara ett framgångsrecept. Känner man kunden förstår man verksamheten, förstår man verksamheten ser man behoven och då kan man även presentera rätt lösningar.

Goda kundrelationer leder helt enkelt till bra och lönsamma affärer.

liten-9.Most-Strategic-DealAdvania – Most Strategic Deal 2014

Motivering: Samtidigt som de behåller greppet kring traditionell försäljning går årets pristagare i frontlinjen när stora företag och myndigheter ger sig ut i molnet. Genom att slippa äga hårdvara och infrastruktur får kunderna en både framtidssäker och kostnadseffektiv lösning.

Sannolikheten är stor att vi alla får glädje av årets strategiska affär – den dag vi stämplar ut och går hem.

Dustin

Dustin – Partner Of The Year 2014

Motivering: Flexibilitet, snabbhet och hög tillgänglighet är modellen. Årets ”Partner of the year” står för ökande volymer och stark tillväxt inom så gott som alla HP:s affärsområden. HP hyllar en av sina starkaste partners som trots sin storlek lyckats växa ännu mer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>