Dell Boomi lanserar en integrationsaccelerator för Workday och Microsoft Active Directory

– Dell Boomi, ledande leverantör av molnintegration och mjukvara för arbetsflödesautomation för skapandet av ”Det Uppkopplade Företaget”, lanserar idag en integrationsaccelerator för Workday och Microsoft Active Directory.

Med den nya lösningen kan Workday Human Capital Management (HCM) och Microsoft Active Directory sömlöst kopplas ihop för effektivare anställnings-, finansierings- och personalhanteringsprocesser.Dell Boomi lanserar en integrationsaccelerator för Workday och Microsoft Active Directory 1

Workday HCM är ett enskilt system som gör det möjligt för organisationer att ta snabbare beslut, uppnå operativ synlighet, samt förbereda sig för framtida personalskiften och bygga effektiva arbetslag. Med en integrationsaccelerator för Workday and Microsoft Active Directory kan organisationer automatiskt leverera tillgång till nyckelapplikationer och företagsresurser för nytillträdda medarbetare.

-Boomi utvecklar applikationsintegration snabbare och enklare för mer än 6000 organisationer globalt, inklusive våra kunder som integrerar med Workday, säger David Tavolaro, Vice President of Global Business Development, Boomi. Som samarbetspartner till Workday erbjuds våra kunder en mer sömlös och flexibel tillträdesupplevelse, genom att manuella finansieringsaktiviteter elimineras och effektiviteten ökar, genom hela övergångsprocessen. 

-Dell Boomi är ett ovärderligt arbetsverktyg för de företag som använder Workday HCM som en nyckelkomponent i sin digitala verksamhet, säger Marcello Damiani, chief digital officer, Moderna Therapeutics. Vi ser ett stort värde i integrationsacceleratorn för Workday och Microsoft Active Directory, då den effektiviserar tillträdesprocesser och samtidigt minimerar administrativa anställnings- och finansieringsproblem när vi växer som företag.