Hem Nyheter Dell Boomi stärker sitt strategiska samarbete med NetSuite

Dell Boomi stärker sitt strategiska samarbete med NetSuite

Publicerat av: Redaktionen

Dell Boomi ledande leverantör av molnintegration och mjukvara för automatisering av arbetsflöden, tillkännagav idag lanseringen av sin första lösningsaccelerator i en produktserie baserad på NetSuites SuiteSuccess-metodik för industrianpassade molnlösningar, som ska hjälpa kunderna att uppnå snabbare time-to-value och ökad affärseffektivitet.

Dell Boomi stärker sitt strategiska samarbete med NetSuite 3Den första tillgängliga acceleratorn är Boomis integrationsaccelerator för NetSuite och Shopify, som möjliggör sömlös och smidig hantering av omnikanalhandel, inklusive enkel automatisering av kritiska data för t ex order-, lager- och faktureringshantering.

Boomi erbjuder mer än 200 moln- och on-premise-lösningar och datakällor som arbetar med NetSuite. I och med införandet av lösningsacceleratorer baserade på SuiteSuccess-metodiken kommer Boomi kunna hjälpa kunder att tillgodogöra sig branschledande tillvägagångssätt och djupa domänkunskaper inom SuiteSuccess industrianpassade molnlösningar, för att därigenom uppnå snabbare time-to-value, bättre affärseffektivitet och ökad tillväxttakt.

– Det finns en anledning till att 1 600 NetSuite-kunder har valt Boomi som integrationspartner för att få sina företag att växa, säger Chris McNabb, CEO, Boomi. Med SuiteSuccess kan Boomi hjälpa kunder att ta del av NetSuites expansiva reservoar av branschspecifika lösningar och domänkunskaper för snabbare time-to-value och verksamhetstillväxt.

Boomis integrationsaccelerator för NetSuite och Shopify kommer att hjälpa detaljhandelsföretag att snabbt distribuera Shopify för e-handel och NetSuite för centrala affärsprocesser för att automatisera handelsprocesser, samt synkronisera produktkataloger och beställningar med lagerhantering. Den nya acceleratorn är anpassad för att hjälpa kunder att snabbstarta sin omnikanalhandel och skala sina verksamheter över beställningar, lagerhantering, produktkataloger, måluppfyllelser, betalningar och avkastning med den extra flexibiliteten att kunna anpassningsjustera efter kundernas behov.

– Organisationer har länge haft förtroende för Boomi när det kommer till att föra samman applikationer, data och människor, säger Jason Maynard, SVP of Global Field Operations, NetSuite. Kombinationen av SuiteSuccess och Boomis kraftfulla integrationsplattform kommer hjälpa kunder att växa, vara skalbara och att anpassa sig till förändringar genom att reducera IT-komplexiteten och utnyttja branschledande metoder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>