Dell EMC lanserar flera nyheter i den digitala transformationen

Ny möjligheter för kunder att framgångsrikt modernisera, automatisera och transformera sina datacenter.

Dell EMC lanserar en ny våg av moderna Dell EMC lanserar flera nyheter i den digitala transformationen 1lösningar för, var och en med en viktig roll att spela I att hjälpa kunderna realisera sina mål för den digitala transformationen.

Det är något som kommer att skaka om alla företag i alla branscher – hur de är uppbyggda, hur de drivs och inte minst hur de interagerar med sina kunder.  Det leder till en uppsjö av användare, applikationer och datavolymer på en aldrig tidigare skådad nivå som den traditionella IT-infrastrukturen inte är byggd för att hantera. För att lyckas i den nya digitala världen så behöver företag transformera sin IT.

Dagens lanseringar från Dell EMC lotsar kunderna på vägen genom att erbjuda en modern arkitektur för deras IT-lösningar som en stabil grund för en hybridmolnslösning. Dagens lanseringar underlättar också för företag att köpa produkter, lösningar och tjänster från Dell EMC tack vare en transparent moln-lik prismodell. Kunder kan skala upp och ner sina miljöer, och bara betala för det de faktiskt använder, antingen på ren komponent-nivå eller på datacenter-nivå.

De företag som hamnat på efterkälken i IT-transformationen är de som hålls tillbaka av föråldrad infrastruktur. I takt med att organisationer försöker anpassa sig efter digitaliseringens förutsättningar så är det tydligt att den digitala mognaden spelar en avgörande roll för vilka som blir framgångsrika – och vilka som misslyckas. En ny studie, genomförd av Enterprise Strategy Group (ESG) på uppdrag av Dell EMC – 2017 IT Transformation Maturity Curve – visar att en övervägande majoritet (85 procent) av de mest digitalt mogna organisationerna också ansåg att de själva hade en ”stark” eller ”väldigt stark” position för att vara konkurrenskraftig och framgångsrik inom sin bransch under de kommande åren.  Bland de minst digitalt mogna bolagen var det betydligt sämre ställt med självförtroendet: bara 43 procent ansåg sig ha en ”stark” eller ”väldigt stark” position. Med det sagt – all utveckling inom IT-mognad driver innovation, snabbrörlighet och ger ett bättre utgångsläge för en förbättrad affär.

“Den digitala transformationen är en “megatrend” som inte kommer att klinga av, tvärtom kommer den att bli än starkare – vilket bara förstärker behovet av att påbörja IT-transformationen nu, om man inte redan gjort det”, säger David Goulden, ordförande, Dell EMC. ”Dell EMC är den idealiska partnern för företag som vill ta det här första steget. I och med bildandet av Dell EMC har vi snabbt förbättrat våra möjligheter att utveckla och leverera lösningar som kan hantera och driva nästa våg av innovation och utveckling hos våra kunder.”