Hem Nyheter Dell EMC PowerFlex – mjukvarudefinierad lagring för att utnyttja potentialen i förändring

Dell EMC PowerFlex – mjukvarudefinierad lagring för att utnyttja potentialen i förändring

Publicerat av: Redaktionen

För tre år sedan påbörjade Dell Technologies en förflyttning mot en förenklad portfolio av produkter för IT-infrastrukturer.

Dell EMC PowerFlex – mjukvarudefinierad lagring för att utnyttja potentialen i förändring 3Målet var innovation designad för att hjälpa IT-team med deras nuvarande utmaningar och samtidigt förbereda dem för framtiden.

Sedan dess har vi tagit stora steg för att bygga på serverportfolion PowerEdge, genom att introducera produkter som PowerSwitch för nätverk, PowerOne inom autonom infrastruktur, och PowerProtect inom dataskyddssfären. Dessutom har vi strömlinjeformat vår lagringsportfölj, introducerat PowerMax och PowerStore primärlagring och PowerScale ostrukturerad lagring som ansluter sig till PowerVault, som gjorda för ingångsegmentet. Och naturligtvis är VxRail fortfarande den främsta HCI-plattformen för VMware-miljöer.

I dag har vi officiellt uppfyllt vårt åtagande i och med introduktionen av Dell EMC PowerFlex mjukvarudefinierad lagring (SDS).

I dagens datadrivna samhälle är det viktigare än någonsin för IT att snabbt kunna anpassa sig till förändrande arbetslaster, skalbarhet och nya krav på prestanda. PowerFlex-familjen, tidigare känd som VxFlex, är nu en del av vår Power-portfölj och hjälper företag att nyttja mjukvarans potential och omfamna förändringar samtidigt som de levererar konsekventa och tydliga IT-resultat som driver affärsbeslut framåt.

PowerFlex hanterar med enkelhet krävande och affärskritiska applikationer och skalbarhet för att snabbt kunna rulla ut tjänster. Med PowerFlex kan kunder leverera SLA-applikationer, skala tjänster on-demand för att möta affärskrav och säkerställa en sömlös leverans av tjänster under alla möjliga förhållanden. För kunder innebär det bättre affärsbeslut, effektivare team och fler omsättningsmöjligheter.

Tack vare PowerFlex mjukvarudefinierade arkitektur är kostsamma datamigreringar ett minne blott. Noder byts enkelt ut utan driftstopp eller tillgångsbrist. Det innebär att kunder kan utveckla sin infrastruktur vid behov och låta deras IT-team fokusera på affärskritiska applikationer.

PowerFlex är en smidig, flexibel grund för IT-infrastrukturer, vilket gör det möjligt för företag att förbereda sig på oväntade förändringar. Det stöder ett brett utbud av applikationer, allt från dedikerade och virtuella servrar, till moderna cloud-native-applikationer – och allt på en enda plattform.

För konsekvent förutsägbarhet

PowerFlex ger organisationer möjlighet att uppnå konsekventa och förutsägbara resultat inför skiftande IT-förhållanden.

PowerFlex Manager är en enkel men omfattande verktygslåda för IT-processer som uppdaterar PowerFlex under hela livscykeln och automatiserar operativa flöden för hela infrastrukturen. PowerFlex Manager erbjuder också öppna API:er som enkelt integrerar PowerFlex med etablerade plattformar.

Ekosystemet inkluderar företagsdatabaser som Oracle och SQL Server, företagsapplikationer som SAP HANA, analytiska verktyg som Splunk, SAS och Elastic Stack, och även plattformar för molnautomatisering som Red Hat OpenShift, VMware Cloud Foundation (VCF), Dell Technologies Cloud, Kubernetes, och Google Anthos.

Application Workload[i] PowerFlex Performance Outcomes
Oracle RAC 10 Million TPM with average latency of 1 millisecond with 8RU 1 Million IOPs with average latency of 1 millisecond with 6RU
Microsoft SQL Server 8.4 Million TPM with average latency of 1 millisecond with 8RU
Elastic Stack 1 Billion indexing events in 3 hours with 7RU
Cassandra DB with Kubernetes 300,000 operations/sec with 8RU

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>