Dell EMC presenterar en rad nya lösningar under Dell EMC World AUSTIN, Texas

Dell EMCs nya erbjudanden kombinerar de bästa teknikerna från Dell och EMC för att hantera molnet, konvergerad infrastruktur, analys av stora datamängder, lagring, dataskydd och säkerhet.

De nya produkter och lösningar som presenteras under Dell EMC World lägger grunden för att företag framgångsrikt ska kunna genomföra en digital omvandling.Digitaliseringen framställs ofta som något som kommer att skaka om många företag, men ”omskakningen” i sig behöver inte innebära något negativt för företagen – om de är ordentligt förberedda och har rätt förutsättningar att investera i ny IT-infrastruktur. En nyligen genomförd studie från Dell Technologies, visar att närmare hälften (48 procent) av de tillfrågade globala företagsledarthuwykla3ona från medelstora och stora företag, inte visste hur deras bransch kommer att se ut om tre år. De var samtidigt eniga i sina svar kring att de viktigaste strategierna för digital omvandling var att röra sig mot en molnburen verksamhetsmodell, att expandera sin mjukvaruutvecklingskapacitet och att bättre kunna skapa snabbare och djupare insikter från data. Samtidigt kämpar många företag med att utveckla sina datacenter, där 69 procent menar att de hålls tillbaka av alltför många traditionella applikationer. De nya produkter- och lösningar som presenteras under Dell EMC World är utformade för att hjälpa just dessa företag att påskynda sin digitala omvandling, och bättre hantera de kostnader som medföljer.

– För att verkligen kunna förverkliga sin digitala resa tror vi de allra flesta organisationer kommer att förändra sin IT-miljö genom en hybridbaserad molnstrategi. Det första steget att göra det på är att modernisera sina datacenter med hjälp av det senaste inom konvergerad infrastruktur, servrar, lagring och dataskydd. Att vi idag är ledande på IT-infrastruktur gör att vi kan förbereda alla typer av företag inför deras digitala omvandling, säger Robin Khullar, Ansvarig för infrastrukturslösningar på Dell EMC i Sverige.

Under Dell EMC World kan Dell EMC presentera en rad nya lösningar som hjälper företagen att fullborda den digitala resan:

·        Dell EMC är etta på konvergerad infrastruktur och etta inom servrar
Dell EMC tillkännager en utvidgning av sin ledande konvergerade infrastruktursportfölj genom en integration mellan PowerEdge-servrar och VxRail-anordningar samt VxRack System 1000 för hyperkonvergerad infrastruktur (HCI).

·        Dell EMC Analytic Insights Module skapar nya affärsvärden med dataanalys
Dell EMC tillkännager nya Analytic Insights Module som levererar all programvara, hårdvara och alla de tjänster som är nödvändiga för att en miljö som kan hantera både stora datamängder och molnbaserad applikationsutveckling.

·        Ledande storskaliga NAS-systemet Dell EMC Isilon går över till flashlagring för ostrukturerad dataDell EMC tillkännager en ny medlem i Isilon-produktfamiljen, som kombinerar högpreserande Flash-teknik med branschens ledande NAS-plattform. Dell EMC Isilon All-Flash är utformat för att hjälpa IT-organisationer att modernisera sin infrastruktur.

·        Nya Dell EMC ECS 3.0 accelererar den digitala utvecklingen
ECS 3.0-plattformen är specialbyggd för att hjälpa företag att navigera i övergången till en alltmer digital ekonomi, med flera konsumtionsmodeller som erbjuder en 60 procent lägre totalkostnad för ägandeskap än offentlig lagring i molnet. Under Dell EMC World presenterades en rad nyheter kring plattformen, bland annat nytt stöd för Dell EMC Poweredge-servrar och D-serien.

·        Dell EMC levererar skalbart och pålitligt skydd i molnet för det moderna datacentret
Dell EMC lanserar nu en ny mjukvarudefinierad version av Dell EMC Data Domain för skyddad lagring som levererar sex gånger mer skalbarhet och stöd för Dell EMC Poweredge-servrar, tillsammans med nya molnbaserade programuppdateringar för att hjälpa kunder av alla storlekar säkerställa skyddet av applikationer och data i den moderna datacenter.

·        Dell EMCs portfölj med OpenScale-betalningslösningar utgör branschens mest omfattande finansieringslösningar för IT
Nu finns nya OpenScale-betalningslösningar från Dell Financial Services, som utvecklats för att spänna ett över hela utbudet av Dell EMCs produkter och lösningar. De nya OpenScale-betalningslösningarna har tagits fram för att hjälpa kunderna matcha sina finansiella mål med sin IT-infrastruktur och integrera end-to-end-lösningar med finansiering som en del av inköpsprocessen.

·        Ny konvergerad portfölj av säkerhetslösningar för data och slutpunkter 
Den nya portföljen ger optimal kombination av beprövade säkerhetsfunktioner från en och samma leverantör och möjliggör snabbare och smidigare arbete samtidigt som IT-produktiviteten ökar. Portföljen omfattar bland annat dataskydd, identitets- och åtkomsthantering, hotintelligens och enhetlig slutpunktshantering.

·        Dell EMC presenterar ett nytt partnerprogram
Dell EMC har nu presenterat en förhandstitt på företagets nya och efterlängtade kanalpartnerprogram. Dell EMCs partnerprogram skapar större affärsmöjligheter än någonsin för partners och bekräftar Dell EMCs engagemang för kanalen.

·        Dell EMC utökar användarupplevelsen för alla med SC-serien
Dell EMC har ökat kapaciteten hos dess mid-market beprövade SC Series-lagringssystem (tidigare Compellent) genom att göra det kompatibelt med världsledande portfölj med lagringshantering, rörlighet och dataskyddslösningar som tidigare endast var tillgängliga för EMC-kunder.

·        Dell lanserar en ny konvengerad portfölj av Endpoint Data Security and Management
Dells nya portfölj omfattar teknik från Dell, Mozy Endpoint Data Security and Management av Dell, RSA och VMware AirWatch och erbjuder dataskydd, säkerhetskopiering och återställning, Identity Assurance och endpoint-applikationshantering.

Post Comment