Dell EMC stärker mellanklass lagringserbjudanden för kanalpartners med industriledande nöjdhetsgaranti
Hem LeverantörDell Dell EMC stärker mellanklass lagringserbjudanden för kanalpartners med industriledande nöjdhetsgaranti

Dell EMC stärker mellanklass lagringserbjudanden för kanalpartners med industriledande nöjdhetsgaranti

Publicerat av: Redaktionen

Dell lanserar idag ett nytt branschledande lojalitetsprogram som har tagits fram för att framtidssäkra lagring och erbjuder ett starkt investeringsskydd och flera kostnadsbesparande fördelar.

Dell EMC stärker mellanklass lagringserbjudanden för kanalpartners med industriledande nöjdhetsgaranti 2Lojalitetsprogrammet underlättar för kanalpartners så att de ska kunna fokusera på det viktiga. Dell erbjuder nu hela 3 års nöjdhetsgaranti – det ska funka som avsett.

Bland nyheterna i det nya lojalitetsprogrammet finns också All inkclusive programvara, alltså att alla licensprogram som behövs för att underhålla, skydda och lagra tillkommer och behöver aldrig köpas till. Det kommer också investeringsskydd och bekymmersfri datamigrering – kunder an sömlöst uppgradera till en ny lagringslösning från Dell EMC med inbyggd migrering av data, utan nedtid och utan störningar för produktionen.

Dell lanserar samtidigt två nya lagringsenheter i mellanklass för att hjälpa till att påskynda moderniseringen av datacenter. Dessutom släpper man mjukvaruuppgraderingar för alla Dell EMC Unity-kunder som ska ge ytterligare effektivitetsförbättringar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>