Dell EMC:s marknadsledande hyperkonvergerade infrastruktur får en boost med senaste PowerEdge
Hem LeverantörDell Dell EMC:s marknadsledande hyperkonvergerade infrastruktur får en boost med senaste PowerEdge

Dell EMC:s marknadsledande hyperkonvergerade infrastruktur får en boost med senaste PowerEdge

Publicerat av: Redaktionen

14:e generationens PowerEdge-servrar levererar mer prestanda och fler flexibla konfigurationer för Dell EMC:s HCI-utrustning.

 

Dell EMC:s marknadsledande hyperkonvergerade infrastruktur får en boost med senaste PowerEdge 2Dell EMC:s utbud av marknadsledande hyperkonvergerad  infrastruktur (HCI) får ett påtagligt uppsving när Dell EMC:s HCI-lösningar blir tillgängliga på den nya, 14:e generationen av Dell EMC PowerEdge.

 

Med den senaste serverplattformen från PowerEdge-serien, optimerad för HCI, kan kunder oavsett storlek räkna med kraftfullare och mer tillförlitlig prestanda samt ytterligare anpassningsmöjligheter för att kunna husera ett brett spektrum av viktiga mjukvaruprogram på enheter i såväl Dell EMC VxRail-serien som XC-serien.

”När kunder genomför IT-förändringar väljer de allt oftare hyperkonvergerad infrastruktur som idealisk grund för att förenkla sin IT, och samtidigt vara väl rustade för framtiden”, säger Chad Sakac, ansvarig för Converged Platforms and Solutions Division på Dell EMC.

”HCI är uppbyggd som mjukvarudefinierad infrastruktur, så en noggrann anpassning av mjukvaran i förhållande till hårdvaran är avgörande för att nå bästa möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Dell EMC:s nyckelfärdiga, integrerade, testade och validerade HCI-lösningar gör det möjligt för kunder att helt enkelt installera och skala sin IT-infrastruktur, med vetskapen att de har stöd av beprövade lösningar som erbjuder både pålitlighet och hög prestanda.”

Enligt undersökningar från IDC är HCI det i särklass snabbast växande segmentet inom konvergerad infrastruktur. Intäktsmässigt växte den globala marknaden med 48,5 % under andra kvartalet 2017 jämfört med föregående år och HCI utgör numera närmare 25% av det totala antalet sålda konvergerade infrastrukturlösningar. IDC:s undersökningar visar att Dell EMC är marknadsledande på området med 29 procent av alla intäkter under det andra kvartalet, och en tillväxt sett på helåret på 149 procent. Dell EMC VxRail är en av de snabbast växande HCI-lösningarna världen över, där en snabb kundövergång har drivit på en intäktsökning på 275% year-over-year vilket är mer än 5,7 gånger snabbare än den totala marknadens tillväxttakt.2

Dell EMC VxRail och XC-serien: betydande framsteg med 14:e generationens PowerEdge-servrar

Dell EMC kombinerar enkelheten, snabbheten och skalbarheten från sin branschledande HCI-portfölj med kraften och flexibiliteten i nästa generations servrar, som utformats och optimerats för att användas i lösningar för hyperkonvergerad infrastruktur. Det innebär förbättrad prestanda och pålitlighet vilket möter användarkraven i takt med att HCI rör sig mot datacenter och där förväntas köra en rad program och olika typer av arbetsbelastningar.

Den 14:e generationens Dell EMC PowerEdge-servrar bygger på Intel Xeon-processorer och innehåller 150 anpassningar för mjukvarudefinierad lagring (SDS), vilket gör den unikt anpassad för HCI. Till exempel innebär det bättre stöd för SSD i skalbara implementationer, snabbare initialisering och förenklad hantering av lagring, förbättrad kylning som ger förbättrad tillförlitlighet och – om man vill – standardiserade användargränssnitt över såväl servrar som HCI-lösningar för Dell EMC:s hanteringsfunktioner.

Denna uppgradering av Dell EMC:s utbud av HCI-portfölj erbjuder betydligt snabbare tillgång till applikationer och data tack vara fler processorkärnor, högre klockfrekvens, fler minneskanaler och snabbare minne som resulterar i upp till 1.7 gånger mer processorkraft och 62% högre intern bandbredd.3

Bland Dell EMC:s HCI-lösningar finns även Dell EMC VxRail-serie, marknadens enda HCI-system med VMware vSAN i botten och är gemensamt utformad tillsammans med VMware Där finns också Dell EMC XC Series, som är utformad för kunder som vill ha valmöjligheter inom hypervisors, till exempel Microsoft Hyper-V eller en multi-hypervisor-lösning. Dessa HCI-system förenklar hela livscykeln med avancerad automation – från utrullning och installation, till hantering, skalning och underhåll. De underlättar för kunden från dag ett.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>