Dell lägger nu fram AMD-drivet kraftpaket i Precision-serien
Hem Produkt Nyheter Dell lägger nu fram AMD-drivet kraftpaket i Precision-serien

Dell lägger nu fram AMD-drivet kraftpaket i Precision-serien

Publicerat av: Redaktionen

Dell presenterar en ny torndator i Precisionserien med AMD Ryzen Threadripper Pro 5000 WX-processorer.

Modellen Precision 7865 Tower riktar sig till användare som kräver hög prestanda och gör det möjligt att köra krävande arbetslaster med överbryggande klockhastighet, utan avbrott.

Nya Precision 7865 Tower kommer med upp till 64 CPU-kärnor, upp till 56TB lagring, valfri Thunderbolt™ 3, upp till 1TB DDR4 ECC-minne med RMT Pro och en komplett serie avancerade grafikalternativ (upp till 32 GB AMD Radeon™ PRO W6800 eller upp till 48 GB NVIDIA RTX A6000-grafik).

Med Dells nya Precision-dator kan du skapa och rendera samtidigt, utan att behöva tänka på prestanda. Det nydesignade chassit har ett sexkantigt ventileringsmönster som stöder dedikerade luftkanaler för viktiga komponenter.

Dell lägger nu fram AMD-drivet kraftpaket i Precision-serienDetta förbättrar både termisk effektivitet och akustisk prestanda, vilket innebär att du kan fokusera på arbetet samtidigt som systemet går smidigt och tyst. Allt detta är packat i ett chassi som är 14 procent mindre än Precision 7820 Tower.

Enklare service och uppgradering av hårdvara

Nya Precision 7865 är också enkel att serva och uppgradera via åtkomst framtil och från sidan. En titt inuti visar verktygslösa interiörer och organiserade, färgkodade komponenter som gör det mer intuitivt att uppgradera minne, lagring eller grafikkort när behovet ökar.

Den genomtänkta designen gör det lätt att komma åt insidan av datorn, medan det låsbara chassit med intrångsdetektering hjälper till att hålla den säker. TPM 2.0 (trusted platform module) och självkrypterande enheter skapar en heltäckande lösning som användare kan lita på för att skydda känslig data, immateriell egendom och konfidentiella projekt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00