Dell lanserar sin första tablet för krävande miljöer

Dell lanserar nu Latitude 12 Rugged Tablet, företagets första helt robusta tablet utformad för användare som behöver en flexibel men tålig enhet. Med sin specialanpassade 11,6 tums HD-skärm kan den användas i direkt solljus utan att ljusstyrkan i skärmen påverkas och kan dessutom användas med handskar. Tillskottet är det senaste i Dells Rugged-portfölj som innehåller Latitude 12 Rugged Extreme, Latitude 14 Rugged Extreme och Latitude 14 Rugged.

del_rugged_extreme

Dells Rugged-portfölj har varit avgörande för många industrier så som inom militären, vid katastrofhantering, industriarbete, forskningsresor men även för äventyrare. Det är viktigt för oss, att med de här enheterna kunna ge överlägsen prestanda och mobilitet till yrkesgrupper som arbetar i utsatta eller påfrestande miljöer. Oavsett om det handlar om en sjukvårdare som arbetar med nödsituationer eller en äventyrare ute i en karg miljö, säger Drew Moore, verkställande direktör för Rugged Mobility Products på Dell.

För bästa prestanda under extrema vädertemperaturer, kommer Rugged Tablet färdigförpackad med fjärde generationens Quadcool™ värmehantering tillsammans med femte generationens Intel® Core ™ M-processorer. Den har upp till 12 timmars batteritid med två utbytbara 2-cellsbatterier, ett SSD-minne med upp till 512GB lagring och anslutningsmöjligheter med 802.11ac Wi-Fi, GPS och valfritt mobilt bredband. Enheten är säkrad med Dell Data Protection och Intel® vPro™ samt Intel TPM 1.2 finns som tillval. Dells branschledande supportalternativ finns också tillgängliga och inkluderar ProSupport för PCs och Tablets, branschens enda kompletta supporttjänst som kombinera expertsupport och reparation av oavsiktliga skador med proaktiv och automatisk monitorering för att förebygga och lösa eventuella problem snabbare.

Latitude 12 Rugged Tablet kan paras ihop med det omfattande utbudet av dockningsenheter för skrivbord, fordon och tangentbord. Som tillval finns ett fullstort tangentbordsfodral med bakbelysta tangenter och en IP-65 rating för at skydda mot vatten och damm.

 

Post Comment