Hem LeverantörDell Dell omfamnar work from home-trenden – byter till flexibelt kontor i Göteborg

Dell omfamnar work from home-trenden – byter till flexibelt kontor i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies (NYSE: DELL) byter från fast kontor i Göteborg till en mer flexibel lösning med kontorshotell.

Dell omfamnar work from home-trenden – byter till flexibelt kontor i Göteborg 2

Dell omfamnar work from home-trenden – byter till flexibelt kontor i Göteborg

I över ett decennium har Dell legat i framkant av utvecklingen av den digitaliserade arbetsplatsen. Ett modernt tankesätt kring arbete från där det passar individen kopplat med en mängd tekniska innovationer och produktutvecklingar har möjliggjort för arbetsstyrkan att arbeta effektivt på distans.

Den rådande pandemin har förstärkt denna utveckling för företag runt om i världen, och så även på Dell, som nu väljer att ta steget att byta till en mer flexibel kontorslösning för deras anställda i och omkring Göteborg.

-Redan innan pandemin valde en stor del av vår svenska arbetsstyrka – både i Göteborg och Stockholmsområdet – att förlägga en stor del av sin arbetstid utanför det fasta kontoret. Alla analyser och undersökningar samt våra egna interna utvärderingar visar att denna trend kommer förstärkas framöver, så denna nya kontorslösning ger oss mer flexibilitet och mer effektivt utnyttjande av våra lokaler, säger Stefan Alariksson, VD på Dell Technologies Sverige.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00