Dell presenterar nästa steg i ”hybrid workplace” – i praktiken
Hem NyheterTech News Dell presenterar nästa steg i ”hybrid workplace”

Dell presenterar nästa steg i ”hybrid workplace”

Publicerat av: Redaktionen

Inför 2022’s upplaga av CES har Dell presenterat ett koncept-projekt för att visa vad vi bör förvänta oss från nästa steg i hybrid-workplacekulturen.

Concept Flow ska skapa en helt trådlös arbetsyta där användare sömlöst kan växla mellan hemarbete och kontorsarbete genom synkronisering av enheter.

Det innefattar bland annat trådlös laddningsteknik, smart mjukvara och docknings-teknik genom Wi-Fi6E.

Tillsammans skapar funktionerna en helt trådlös arbetsyta som utan beröring anpassas efter dig i allt från skärminställningar till skrivbordshöjd. Dessutom laddas dina enheter trådlöst samtidigt som din mus och tangentbord ansluts helt automatiskt.

Lösningarna gör att du kan växla mellan arbetsytor och sätta igång med ditt arbete direkt, utan att behöva bry sig om saker som anslutning till Wi-Fi eller sladdar för laddning. För att uppnå en verkligt sömlös upplvelse har Dell tagit fram två koncept-produkter, Concept Stanza och Pari.

Dell presenterar nästa steg i ”hybrid workplace” – i praktikenConcept Stanza är en ny typ av tunn, lätt och portlös 11-tums skärm som är helt designad för att ta anteckningar med så få hinder som möjligt. Skärmen innehåller funktioner som gör att ditt innehåll är återhämtningsbart, sökbart och delbart mellan enheter. Det gör att du inte längre behöver gräva igenom anteckningsböcker för att hitta den anteckningen du behöver eller ta foton på dina handskrivna anteckningar. Den utvecklades även med en penna med integrerad mikrofon som kan användas för att skriva eller prata med för att automatiskt omvandla tal och anteckningar till text.

Concept Pari är en trådlös och portabel webbkamera. Tanken bakom Concept Pari är att underlätta det virtuella samarbetet i videosamtal under hybridarbete. Till exempel kan den fästas med magneter mitt på kompatibla skärmar, vilket gör ögonkontakt i zoom-samtal mycket lättare och tydligare. Pari kommer utrustad med en mikrofon, 1080p-video, strömindikator samt en USB-C-docka för trådlös laddning.

Enligt Dell handlar Concept Flow om flexibilitet och att möjliggöra produktivitet för alla, oavsett hur eller var medarbetarna väljer att arbeta. Därför har målet med Concept Flow varit att underlätta kommunikation, samarbete och arbete från olika platser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>