Dell samarbetar med Equinix för att rulla ut APEX
Hem Teknik Dell samarbetar med Equinix för att rulla ut APEX

Dell samarbetar med Equinix för att rulla ut APEX

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies stärker sitt partnerskap med Equinix, global aktör inom digital infrastruktur.

Målet är att öka tillgängligheten för Dell Technologies APEX-tjänster genom Equinix olika datacenter runt om i världen.

Tillsammans ska de ge organisationer mer effektiva möjligheter att hantera snabbföränderliga IT- och lagringsbehov

Dell samarbetar med Equinix för att rulla ut APEXAPEX datalagringstjänster tillsammans med Equinix ger företag den enkelhet som kommer med publika moln samtidigt som de har kvar kontrollen över sin data. Organisationer får tillgång till nära oändlig skalning av lagringsresurser via Equinix datacenter. Med Dells ledande position inom infrastruktur och Equinix mer än 220 datacenter runt om i världen kan kunder dra nytta av hybridmolnsmiljöer där de betalar utifrån behov.

“Givet den ökande mängden data som skapas varje dag, önskar företag arbeta tillsammans med pålitliga partners för att koordinera infrastruktur utifrån hur önskemålen ser ut från verksamheten,” säger Jeff Boudreau, ansvarig för infrastrukturlösningar på Dell Technologies.

”Genom att utöka vårt långvariga partnerskap med Equinix kan vi erbjuda säkra hybridmolnslösningar som sätter effektivitet och kontinuitet i fokus och hjälper kunder omvandla data till värdefulla beslutsverktyg.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>