Dell Security samlar över 230 partners under EMEA PEAK16 på Malta

I veckan bjuder Dell in 230 partners till Malta för den årliga partnerkonferensen EMEA PEAK16 med Dell Security.

Temat för evenemanget är att kunna stötta sina partners i att få kunderna att utöka sin säkerhetspraxis, öka lönsamheten i de säkerhetstjänster som kunderna nyttjar och utblilda deltagarna i att se nya användningsmöjligheter för kunderna i Dells säkerhetslösningar. Dell-EMEA-PEAK-16-2
Under konferensen kommer delar av Dell Securitys ledning att hålla keynotepresentationer kring framtida visioner och strategier – däribland Steve Pataky, vice vd för Worldwide Security, Curtis Hutcheson, vice president och general manager på Dell Security, Stephanie Mims, verkställande direktör på Global Security Support and Services och Sarah Trunk, som med sina 10 år på EMEA Sonicwall är en veteran som nu leder försäljningen genom sin nya roll som nya försäljningschef för Dell Sonicwall.
Dell tar också ett större grepp kring sina partnerprogram och adderar nya värden när det kommer till att identifiera, sälja och implementera sina säkerhetslösningar. I detta ingår uppdateringar av registreringar och nya rekommenderade rabatter. Särskilt gynnsamt ska det vara för partners med framstående tekniska förmågor att dra nytta av Dell Securitys program för att leverera ”proof of concept” till sina kunder.
Ett ackrediteringsprogram för försäljning som nyligen rullas ut till Dell Securitys försäljningsteam görs nu tillgängligt för alla Dell Security-partners från och med juli 2016. Programmet är utformat för att fortsätta driva det momentum man haft med en 30-procentig ökning av av Dell Certified Network Security-partners under det sensaste året. Programmet täcker hela Dell Securitys portfölj och inkluderar online-kurser, verktyg, utbildning och ackreditering.
Nya lösningar och erbjudanden Dell Security släpper också Dell SonicWALL Secure Mobile Access (SMA) 100 Series OS 8.5, som är en mobil lösning för distansarbete för små och medelstora företag som har interna policys som kräver att anställda använder krypterade anslutnignar när de jobbar mot interna system. Den senaste OS-versionen av Dell Sonicwall SMA 100-serien ger ökad säkerhet till sina kunder genom att ge administratörerna en snabb, enkel och säker mobil åtkomst och rollbaserade privilegier så att anställda som använder smarta telefoner, surfplattor eller bärbara datorer kan få en snabb, enkel och säker åtkomst – oavsett om enheterna tillhör de anställda själva eller företaget.
Dell Security Partner Awards På Dell Security EMEA PEAK16 kommer olika partners belönas för sitt fortsatta engagemang för Dells Sonicwall-portfölj.

Utmärkelserna framhäver olika partnerkompetenser inom kategorierna distributörer, partners, nykomlingar och projekt under året. Resultat från prisutdelningen kommer att tillkännages på senare ikväll den 22 juni, efter Curtis Hutcheson Keynote-presentation.

Post Comment