Dell släpper nu intelligenta 4k-webbkamera
Hem Produkt Nyheter Dell släpper nu intelligenta 4k-webbkamera

Dell släpper nu intelligenta 4k-webbkamera

Publicerat av: Redaktionen

Under pandemin har behovet av kvalitativa webbkameror ökat lavinartat.

Som ett svar på detta lanserar nu Dell UltraSharp Webcam – framtagen för att fungera både för proffs och alla som vill ha en bättre upplevelse under sina digitala möten.

Dell UltraSharp Webcam levereras med en rad smarta funktioner som gör den till världens mest intelligenta 4k-webbkamera i sin klass.

Artificiell intelligens gör att du hela tiden är i fokus och synfältet kan justeras från 65°, 78° och 90°. Windows Hello-stöd gör att du säkert kan logga in med ansiktsigenkänning och Dell ExpressSign upptäcker din närvaro och loggar automatiskt ut dig när du inte är på plats.

Dell släpper nu intelligenta 4k-webbkameraDell UltraSharp Webcam erbjuder hög videokvalitet oavsett ljusförhållanden. I kameran sitter en 4K Sony STARVIS™ CMOS-sensor som hjälper till att anpassa bilden för olika ljusförhållanden.

Digital Overlap HDR skapar naturtrogna färger och en balanserad exponering. Dessutom tar funktionen 3D/2D Video Noise Reduction bort grynighet i bilden som alltid förstör när du har videomöte sent på kvällen.

Medan de flesta traditionella webbkameror är rektangulära, garanterar UltraSharp Webcam’s genomtänkta cirkulära formfaktor och smala skärmfäste minimala distraktioner på skärmen så att du kan fokusera på din presentation.

Tillsammans med ett elegant och praktiskt magnetfäste samt stativadapter för smidiga övergångar mellan bildskärm och stativ, är det här den mest sömlösa webbkameramonteringslösningen i sin klass.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>