Dell stärker upp partnerprogrammet – breddar affärerna för kanalen
Hem Säkerhet Dell stärker upp partnerprogrammet – breddar affärerna för kanalen

Dell stärker upp partnerprogrammet – breddar affärerna för kanalen

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar flera förbättringar i sitt svenska partnerprogram för kanalen.

Dell stärker upp partnerprogrammet – breddar affärerna för kanalen

Jakob Ödman, kanalansvarig på Dell Technologies

Det handlar bland annat om att underlätta för partners att sälja samtliga delar av portföljen och att VMware-affärer hanteras via partnerprogrammet.

”Under detta omskakande år har Dell Technologies haft en stark utveckling, där vi kunnat svara mot många av de utmaningar som företag och samhälle stått inför, exempelvis nya affärsmodeller och nya sätt att jobba,” säger Jakob Ödman, kanalansvarig på Dell Technologies. ”Våra partners har varit en betydande del av den framgången. Därför vill vi nu stärka förutsättningarna ytterligare genom att ännu bättre stötta våra partners.”

Förstärkningarna i Dell Technologies partnerprogram för den svenska marknaden innebär bland annat:

  • Att det blir enklare för partners att sälja hela Dell Technologies portfölj av lösningar. Det skapar möjlighet för partners att nå nya typer av kunder och bredda affärerna genom merförsäljning.
  • Dells Titanium- och Platinum-partners kommer kunna hantera sina VMware-licensaffärer via Dell Technologies partnerprogram, vilket ökar möjligheterna att skapa helhetserbjudanden.
  • En ny portal ökar tydligheten kring alla erbjudanden som kan vara aktuella för partners. Portalen anpassas efter behov och ger en helhetsöverblick av rabatter och en tydlig pristransparens. Målet är att både förenkla och effektivisera vardagen för partners.
  • Årets Partnerprogram fokuserar på tillväxt. Därför kommer programmet belöna Dells Partners mer än någonsin för nya gemensamma affärer, både inom klient och datacenter genom det som kallas New Business Incentive.

”Vi bygger vidare på vårt ömsesidiga förtroende och skapar ännu fler möjligheter för våra partners att växa. Vi ser också fram emot att arbeta nära tillsammans med partners vid viktiga lanseringar som Project Apex under året som kommer, säger Jakob Ödman”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>