Dell Technologies lanserar förbättringar i PowerScale
Hem Säkerhet Dell Technologies lanserar förbättringar i PowerScale

Dell Technologies lanserar förbättringar i PowerScale

Publicerat av: Redaktionen

För många organisationer är det en utmaning att lagra och strukturera inflödet av data.

Med Dells nya PowerScale, världens mest flexibla NAS-lösning, får dessa problem nu ett slut.

Enligt en ny rapport från IDC, där över 400 IT-beslutsfattare från näringslivet intervjuats, är behovet av flexibilitet och möjligheten att kunna stödja en blandning av olika data var stort. Krav på flexibilitet inkluderar bland annat enkel molnintegration, skalbarhet och flera åtkomstmetoder.

För att möta kravet på flexibilitet utannonserar Dell Technologies nya innovationer för Dell EMC PowerScale, världens mest flexibla och skalbara NAS-lösning. Förbättringarna medför mer flexibel konsumtion, hantering och skydd av data för att hjälpa att effektivt hantera ostrukturerade data. Förbättringarna av PowerScale-portföljen gör det möjligt för organisationer att ta sig an alla datamängder, hantera dem enkelt och hålla dem säkra. Nedan presenteras några av förbättringarna:

• Nya PowerScale-hybrid (H700 och H7000) som levererar upp till 75 procent högre prestanda än jämförbara hybridnoder.

• Nya förbättringar av PowerScale OneFS och DataIQ utökar lagringshantering, prestandaövervakning och granskning för att förenkla fillagring i stor skala.

• Förbättringar av API-lösningar som skyddar data från cyberattacker och ransomware.

Dell Technologies lanserar förbättringar i PowerScale• Dynamiskt NAS-skydd för ett enkelt sätt att skydda NAS-systemet genom förbättrad säkerhetskopiering av fildata. Detta möjliggör också upp till tre gånger snabbare säkerhetskopior och upp till två gånger snabbare återställningar.

Alla arbetsbelastningar hanteras enkelt av den branschledande PowerScale-portföljen med skalbara NAS-lösningar. Med den nya PowerScale-hybrid (H700 och H7000) och arkivnoder (A300 och A3000) har uppdateringen av produktserien Isilon slutförts. Dessa nya, kraftfullare hybrid- och arkivnoder har fler kärnor, större minne och levererar fullständig kompatibilitet med alla befintliga PowerScale– och Isilon-enheter.

Flexibelt dataskydd och dynamiskt NAS-skydd

För organisationer som enkelt vill ha tillgång till snabb återställning av data, lanseras Dynamic NAS Protection, ett enkelt och modernt sätt att skydda dina NAS-system. Genom att tillhandahålla upp till tre gånger snabbare säkerhetskopior och upp till två gånger snabbare återställningar, hjälper Dynamic NAS Protection att uppnå en effektiv hantering av säkerhetskopiering och återställning.

Ransomware-attacker sker idag var 11:e sekund. Cyber Protection and Recovery-lösningen för PowerScale är utformad för att hjälpa organisationer att förebygga, skydda och återhämta sig från ransomware-attacker. Med lösningen kan kunder återställa sina data genom att använda det offentliga molnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>