Dell Technologies lanserar nya PowerEdge
Hem Säkerhet Dell Technologies lanserar nya PowerEdge

Dell Technologies lanserar nya PowerEdge

Publicerat av: Redaktionen

Nya PowerEdge – mindre, tystare och med inbyggd säkerhet

Dell Technologies lanserar nya PowerEdge-servrar som är mindre, tystare och har inbyggd säkerhet.

I takt med att företags affärsmodeller blir allt mer komplexa kräver dagens organisationer en mer anpassningsbar och flexibel infrastruktur. Därför erbjuder Dell med nya PowerEdge flexibla, kraftfulla och prisvärda servrar för organisationer i alla storlekar.

Företag söker allt mer insikter kring marknaden och målgrupper och därför spelar modern infrastruktur en viktig roll för att möjliggöra digital transformation. Dells nya servrar ska hjälpa företag att effektivt skala upp verksamheten, snabbt bearbeta data och erbjuda bättre kundupplevelser – samtidigt som kostnader optimeras.

De nya PowerEdge-rack- och torn-servrarna är byggda med Intel Xeon-processorer och är utformade för små, medelstora, såväl som stora företag för att hantera information säkert och snabbt. Genom att erbjuda fler möjligheter utanför det traditionella datacentrets väggar kan organisationer nu, med hjälp av Dells serverlösningar, fånga information där det är relevant och samla insikter för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelser.

Från billigare byggblocksservrar till standard-servrar som den nya T550, kan PowerEdge-servrarna tackla avancerade uppgifter för att hjälpa organisationer att förnya sig, anpassa sig och växa. Servrarna är designade med kontorsvänlig akustik men är även ideala för användning i datacenter.

Dell Technologies lanserar nya PowerEdgeDe nya servrarna har en slimmad design för att övervinna utrymmesbegränsningar. Som ett exempel har Modellen T350 en uppdaterad design som är 37 procent mindre än den tidigare generationen, vilket gör den mer användbar i kontorsmiljöer och i butiker.

Att optimera kostnader är avgörande för alla företag, speciellt för mindre bolag som befinner sig i uppstartsfasen. Dells nya servrar lämpar sig därför väl även för mindre företag genom att vara prisvärda men också genom att fungera som byggstenar för att uppfylla behov som sträcker sig från molninfrastruktur till försäljningstransaktioner.

Levererar integrerad säkerhet

Cybersäkerhet kan ofta hålla IT-chefer vakna om nätterna. Därför är säkerheten inbyggd i den senaste generationen av Dells PowerEdge-servrar. Säkerheten upprätthålls under hela servrarnas livstid. Från design och tillverkning av halvledarkomponenter – till den dag som servern har hanterat sin sista byte. Dessutom produceras servrarna i Dells egna fabriker, och eftersom de känner till leverantörerna av alla komponenter skapar detta ett extra lager av säkerhet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>