Stripe lanserar partnerprogram efter önskemål från sina miljontals användare
Hem Nyheter Dell Technologies lanserar partnerprogrammet RISE

Dell Technologies lanserar partnerprogrammet RISE

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies meddelade idag den officiella lanseringen av EMEA-programmet RISE för auktoriserade partners i Norden, en sammanslagning av de befintliga landserbjudandena för auktoriserade partners till ett enda enhetligt erbjudande.

Stripe lanserar partnerprogram efter önskemål från sina miljontals användare

Som en del av Dell Technologies Partner Program innebär RISE större vinstpotential för partners i EMEA-regionen, vilket gör det möjligt för dem att tjäna mer när de säljer mer ur Dell Technologies klient- och serverportföljer. De förbättrade erbjudandena belönar partners i takt med att de utvecklar sin verksamhet tillsammans med Dell Technologies.

”Vi såg en stark utveckling under 2020, med tillväxt i varje kvartal sett till antalet återförsäljare som säljer produkter och lösningar från Dell Technologies. Nu vill vi fånga upp och påskynda den utvecklingen ytterligare. Vår branschledande produktportfölj, tillsammans med lanseringen av RISE, gör det enklare och mer lönsamt än någonsin att bli en aktiv del av vår partner-familj. RISE ökar vinstpotentialen och stöttar partners som vill växa tillsammans med oss och klättra bland våra partnernivåer”, säger Jakob Ödman, kanalchef i Sverige på Dell Technologies.

RISE – översikt och process

Som det första erbjudandet i sitt slag har de nya RISE-partnernivåerna – Ignite, Boost, Advanced och Elite – tagits fram för att höja Dell Technologies SMB-partners över deras konkurrenter och samtidigt skapa en tydlig väg för dem att gå från auktoriserad partner vidare till de högre partnernivåerna.

RISE bygger på en progressiv belöningsskala som ger partners attraktiva skäl till att växa Dell Technologies-delen av sin verksamhet. Partners belönas baserat på intäkter per enhet via en auktoriserad distributör. Belöningar kan tjänas på en rad kommersiella klientprodukter, bland annat: skärmar, Latitude Notebooks, Optiplex och Precision Workstations, XPS-stationära datorer, After or Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servrar och Microsoft Reseller Option Kit (ROK).

Partners kommer att kunna samla intäkter kvartalsvis. Belöningar kan lösas in i kvartalsskiftet och betalas ut som e-kuponger för Ignite och Boost-partner eller skickas som kreditfaktura hos distributören för Advanced- och Elite-partners. Belöningarna kan sedan användas mot partnerns nästkommande köp av Dell Technologies-produkter hos deras valda auktoriserade Dell Technologies-distributör.

RISE finns tillgängligt i hela EMEA. Befintliga auktoriserade partners enrolleras automatiskt i det nya belöningssystemet. Nya partners kan kontrollera sin behörighet och registrera sig via Dell Technologies Performance Portal.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>