Dells mest omarbetade design någonsin bakom nya Latitude-serien

Under CES presenterade Dell den nya Latitude-familjen tillsammans med några intressanta nytillskott på skärmsidan inom UltraSharp-serien.

Hanterbarheten, säkerheten och tillförlitligheten känns igen från tidigare prisbelönta Latitude-enheter, men den nya serien kommer i en ny riktigt slimmad design med förstklassiga material som baserats på Dells framgångsrika XPS-familj. Det är den mest omarbetade designen som gjorts inom någon av Dells produktserier hittills och uppmärksammades med flera nya utmärkelser under CES.Latitude 12 7000 Series 2-in-1 (7275) dell

– Våra Latitude-produkter har varit ett förstahandsval för många företagskunder under mer än 20 år. Med den nya serien kan vi leverera attraktiva enheter som många anställda uppskattar just för dess design och mobilitet – det här är enheter som är nättare än tidigare, och dessutom presterar bättre utan att kompromissa på säkerhet och IT-hanteringskrav, säger Elina Helmer, marknadsansvarig för klientlösningar på Dell i Sverige.

Dells företagskunder har också visat att de planerar att uppgradera till Microsoft Windows 10 Pro tidigare än de gjort med andra operativsystemsuppdateringar. Windows 10 kombinerar igenkänningsfaktorn från Windows 7 med touch-vänligheten från Windows 8.1, vilket framförallt kommer att ge de nya 2-i-1-enheterna en bättre användarupplevelse. Dessutom har alla nya Latitude-enheter tillgång till Dells prisbelönta support, ProSupport Plus.

Latitude 3000, 5000 och 7000 med imponerande design och mobilitet

  •  Dell Latitude 13 från 7000-seriens Ultrabooks, är världens minsta 13-tumare för företagsanvändare. Ultrabooken är som enda företagsmodell utrustad med en InfinityEdge-skärm, där den mycket tunna kanten som ramar in skärmen ger extra mycket skärmyta att arbeta på. Materialen utgörs av slitstarkt kolfiber och aluminium. Latitude 13 kommer också med USB typ C vilket gör att det bara behövs en kabel till dockning, ström, ljud, video och dataöverföring. Thunderbolt™ 3 ger samtidigt åtta gånger snabbare dataöverföring än USB 3.0 vilket gör att man utan problem kan köra två 4k-skärmar samtidigt. Därtill erbjuds avancerade säkerhetslösningar med smart card-läsare, fingeravtrycksläsare, RFID och säkerhets- samt krypteringsmjukvara.
  • Dell Latitude 12 från 7000-serien utgår, som 2-i-1-modell, från prestandan hos en laptop och funktionaliteten hos en surfplatta. Den magnetbaserade designen gör det smidigt att växla mellan användningslägen. Latitude 12 erbjuder två tangentbordsalternativ anpassade för olika arbetsstilar: Dell Latitude 12 Slim Keyboard är ett fullstort tangentbord som har bakgrundsbelysta chiclet-tangenter och premiumversionen ansluter på egen hand till surfplattan samt har extra hög precision för muspekaren. Latitude 12 är designad i lätt magnesium och utrustad med en tunn 8 milimeters-skärm i härdat glas; Corning ® Gorilla Glass NBT ™, och är den enda företagsanpassade surfplattan med en 4K Ultra™ UHD-pekskärm.
  • Dell Latitude 11 från 5000-serien är en lätt och smidig 2-i-1 som utmärker sig genom att ha världens bästa säkerhets- och användarlösning. Även Latitude 11 är designad i magnesium och härdat glas och erbjuder samma sömlösa övergång från laptopläge till surfplatta. Enheten är mycket prisvärd utan att kompromissa på den robusta säkerheten, med bland annat avancerade autentiserings- och krypteringslösningar.

Post Comment