Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag
Hem Teknik Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag

Publicerat av: Redaktionen

Sweden Technology Fast 50 är Deloittes rankning av de 50 snabbast växande teknikföretagen, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren.

I Sverige. Rankningen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från mjuk- och hårdvara till life science, kommunikation och clean technology.

– Från användarvänliga appar till komplexa IoT-lösningar för att möjliggöra datadrivna organisationer så är vår ambition att vara den partner som hjälper vår kunder att nå sina mål. Det är få företag som med samma ödmjukhet och transparens fokuserar på att snabbt och enkelt hjälpa kunderna med vad dem behöver. Att vårt fokus på att skapa kundvärde nu ger oss plats på Deloittes lista över de snabbast växande tech-bolagen i Sverige är glädjande, säger Anderas Södermark, VD på Euvic

Deloitte listar Euvic som ett av Sveriges snabbast växande techbolag– Det är så roligt att få uppmärksamma och fira företagen i årets Deloitte Sweden Technology Fast 50. Bolagen på listan, och deras smarta lösningar och tjänster, speglar Sveriges ledande position inom innovation, entreprenörskap och digital transformation. Att kvalificera till en plats på listan är en imponerande bedrift och vi ser fram emot att följa dessa företag framöver, säger Ester Sundström, partner och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>