Deltaco inleder distributionssamarbete med världsledande Vogels

I november 2019 startade Deltaco ett välkommet distributionssamarbete med det välkända nederländska bolaget Vogels.

Deltaco inleder distributionssamarbete med världsledande Vogels 1Samarbetet gäller Vogels professionella utbud (Vogels Professional). Deltaco ökar därmed tillgången av kvalitativa samt innovativa fästen och stödsystem för multimediautrustning på den nordiska marknaden.

Distributionssamarbetet med Vogels har varit ett naturligt steg för Deltaco efter företagets sammanslagning med systerbolaget Aurora Group, som genomfördes i början av 2019. Aurora har sedan länge distribuerat Vogels produkter.

Vogels – som skapades av  en personlig strävan efter perfektion, har sedan starten 1973 utvecklats till ett internationellt framgångsrikt företag som tillverkar distinkta fästen och stödsystem för ljud/video och multimediautrustning.

Vogels utbud spelar idag en allt viktigare roll i att stödja konsumenters och installatörers vardag inom produkter och tjänster som utökar den praktiska användningen av ljud/videoutrustning och mobila enheter.

Vogels har med sin karakteristiska pionjäranda genom åren tagit en ledande position inom sin bransch och har med sina innovativa och prisbelönta produkter format dagens moderna multimedialösningar.

Genom att erbjuda sina kunder Vogels Professional breda och högteknologiska utbud, kan Deltaco bemöta både dagens och morgondagens ökande krav.

Som en ledande IT-distributör på den nordiska marknaden, bedömer Deltaco det nya distributionssamarbetet som en lysande möjlighet för Vogels att ytterligare utöka sina marknadsandelar i Norden.