Den digitala arbetsplatsen är här
Hem DISTRIBUTÖRARROW Den digitala arbetsplatsen är här

Den digitala arbetsplatsen är här

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Den ofta diskuterade balansen mellan work/life har för många, framförallt unga människor, transformerats till en mix mellan work/life mer eller mindre utan gräns.

Vad som gör detta möjligt för oss är teknologi.Den digitala arbetsplatsen är här 2

Den typen av teknologi är något inte bara unga utan alla arbetande människor som inte vill vara/kan klara sig utan. 42% av unga människor säger att de skulle sluta på en arbetsplats på grund av undermålig teknisk utrustning och arbetssätt som inte hänger med den teknologiska utvecklingen och 80% säger att de kommer välja arbetsplats baserat på hur tekniskt avancerad en arbetsgivare är.

Hänger er organisation med i den här utvecklingen? Har er organisation tillräcklig attraktionskraft för att locka till sig unga människor med allt vad det innebär i engagemang, energi och vilja att utvecklas tillsammans med sin arbetsplats?

VMware med Workspace One ger er möjligheten att vara i framkant med att leverera arbetsupplevelse idag och i framtiden, för gamla och nya applikationer samt på äldre och moderna enheter.

En halvdags seminarium på två orter Stockholm 22 januari och i Sundsvall 23 januari.

För mer information se länk: Stockholm samt Sundsvall

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>