Den nya VIP+ Appen förser D-Links partners med en skräddarsydd, mobil support för att växa sin verksamhet

D-Link, en global ledare inom nätverks- och kommunikationsteknik, breddar sin support och expertis inom sitt Value in Partnership+ (VIP+) program genom en helt ny VIP+ App. 

Den nya VIP+ Appen förser D-Links partners med en skräddarsydd, mobil support för att växa sin verksamhet

Appen är utformad och utvecklad för återförsäljare, säkerhetsintegratörer och leverantörer av mervärdeslösningar och kommer fullt utrustad med en rad funktioner och tjänster för att stödja D-Links partners i att växa en hållbar och lönsam verksamhet – direkt från smartphone:n eller surfplattan.

VIP+ Appen samlar några av de mest efterfrågade verktygen och förmånerna från VIP+ programmet och erbjuder VIP+ partners möjlighet att ”på språng” registera projekt för exklusiv prissättning, köpa rabatterade (NFR) demoexemplar samt få de senaste produktnyheterna och kampanjerna från D-Link.

VIP+Appen erbjuder även mobil acess till de populäraste verktygen inom D-Links partnerprogram. Wi-Fi planner Pro gör det möjligt för partners att utforma och optimera kundernas Wi-Fi -nätverk genom att simulera Wi-Fi -täckning i en planritning. Verktyget Product Selector Pro gör det möjligt för partners att enkelt välja och jämföra funktionalitet och skillnader mellan nätverksswitchar, trådlösa accesspunkter och övervakningskameror. Båda verktygen är utformade för att snabbt kunna hjälpa partners att identifiera den mest lämpliga produkten för kundens behov på plats.

Kevin Wen, President of D-Link Europe sade:

”Huvudsyftet för D-Links VIP+ Program är att hjälpa företag att växa. Idag är det viktigare än någonsin att våra partners, oavsett plats eller tidpunkt, har tillgång till de värdeskapande och flexibla verktyg som de behöver. Vi är stolta över att kunna lägga till tjänster på en helt ny nivå i vårt framgångsrika VIP+ program och därmed kunna erbjuda ett stöd som verkligen kommer våra partners och deras verksamhet till nytta.”

Gratis nedladdning av D-Link Value in Partnership+ Appen är möjlig för iOS och Android.