Dentsu X etableras i Sverige

Vi kan glädjande berätta att vi nu etablerar dentsu X i Sverige.

Dentsu X etableras i Sverige
Andreas Monberg, Business Director, dentsu X

dentsu X är en modern mediebyrå som skapar integrerade upplevelser genom media, content, data och teknologi, som realiserar livstidskundvärde.

dentsu X öppnar kontor i Stockholm och Göteborg och leds av Business Director Andreas Monberg. Han har arbetat inom dentsu de senaste sex åren, där han tidigare haft nyckelpositioner inom Carat, både i Stockholm och i Köpenhamn.

“Vi bygger en distinkt mediebyrå i Sverige, som stärker samarbetet mellan kunder och partners. En byrå som förenar inte bara media, data och analys, men också content och kulturell expertis för att skapa integrerade och effektiva konsumentupplevelser”, säger Andreas Monberg, Business Director, dentsu X.

Det nya mantrat, “Experience Beyond Exposure”, bygger på dentsu X’s starka tro på att personliga och meningsfulla upplevelser baserad på människors motivation är grundläggande för varumärken för att vinna, behålla och vårda sina kunder. Detta har resulterat i betydande framgångar för dentsu X globalt, som nu anses vara världens snabbast växande mediebyrånätverk för andra året i rad, enligt RECMA.

Nike Carlstoft, CEO dentsu Sverige, säger: ”dentsu X är en mycket spännande lokal etablering av ett globalt byrånätverk, som är grundad i det dynamiska och teknologiskt avancerade Östasien. Det är unikt inom vår bransch och betonar vår dedikation att erbjuda våra kunder integrerade lösningar. dentsu X är designat för och av den digitala ekonomin med agila processer för att skapa resultat direkt.”

dentsu X samarbetar med bland annat med kunder som Upfield och Galderma globalt.